Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timisoara aduce “Și mie îmi stă bine în lesă!” – Adoptați!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Târgul se va desfășura în intervalul orelor 10:30 și 12:00 în Parcul Petöfi Sandor – Freidorf, unde aproximativ 26 de suflete pierdute  vor aștepta nerăbdătoare un cămin.

Se face apel la inimile timișenilor în căutare de un companion, un prieten necondiționat pentru restul zilelor sale, un patruped iubitor care va încălzi mereu sufletul stăpânului său. Pentru toți cei care și-au depășit condiția de slugă a îndoctrinării întreprinse de o bună parte din mass-media și au ripostat asupra legii eutanasierii maidanezilor, adoptați! Pentru a le demonstra celor din “capul țării” că și maidanezii sunt capabili de a avea un suflet nobil, adoptați!

Pentru cei care au o viziune superficial și pun preț doar pe rasă, câinii metiși vă pot oferi aceiași cantitate infinită de afecțiune, deci adoptați! Iar în cazul în care criteriul de alegere este doar aspectul fizic al animalului și “cât de bine îi șade în lesă”, atunci vă recomand politicos un animal de pluș. Pentru toți cei singuri și în căutare de o “amuletă” a fericirii, adoptați! Pentru mărirea familiei cu încă un membru, adoptați! Pentru cei care se gândesc și la soarta necuvântătoarelor, adoptați! Pentru iubitorii de animale, adoptați! Pentru o faptă bună, adoptați!

Târgurile de adopţii canine, organizate sub deviza ”Şi mie îmi stă bine în lesă!”, vor continua, fiind organizate bilunar în scopul promovării adopţiilor şi a creşterii responsabile a animalelor de companie. Toți blănoșii ce vor fi prezenți acolo sunt deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi, microcipaţi şi cu carnete de sănătate , numai buni de adoptat. Nu trebuie să fie de rasă ca să-l luați acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare