ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adevăratul Black Friday este vineri, la Swiss Corner Timişoara (P)

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În lume, ultima zi de vineri din luna noiembrie este cunoscută ca „Black Friday”, iar această zi dă semnalul începerii promoţiilor de sărbători. Black Friday marchează şi la Swiss Corner Timişoara începutul cumpărăturilor sezonului de iarnă, acesta avându-şi startul în cursul ultimei vineri a lunii noiembrie.

„Cu această ocazie oferim tuturor clienţilor o reducere de 30% la toata gama de ceasuri din magazinul nostru, valabilă pe toată durata zilei de 29 noiembrie 2013” ne-au informat „elveţienii” din Centrul Timişoarei.

Originea sărbătorii cu mari reduceri de preţ fiind în Statele Unite ale Americii, unde prima vineri de după Ziua Recunoştinţei marcheaza debutul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă, iar retailerii oferă discounturi semnificative. În România s-a sărbătorit Black Friday pentru prima dată în anul 2011, dovedindu-se a fi un real succes.

„Într-un spaţiu elegant şi într-o atmosferă de insipaţie elveţiană acest eveniment este dedicat tuturor celor pasionaţi de orologerie, dar şi celor dornici de a oferi un cadou cu adevărat frumos şi valoros celor dragi dintre cunoscutele mărci de ceasuri prezente în magazinul nostru” anunţă cei de la Swiss Corner.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore