Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adevăratul Black Friday este vineri, la Swiss Corner Timişoara (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În lume, ultima zi de vineri din luna noiembrie este cunoscută ca „Black Friday”, iar această zi dă semnalul începerii promoţiilor de sărbători. Black Friday marchează şi la Swiss Corner Timişoara începutul cumpărăturilor sezonului de iarnă, acesta avându-şi startul în cursul ultimei vineri a lunii noiembrie.

„Cu această ocazie oferim tuturor clienţilor o reducere de 30% la toata gama de ceasuri din magazinul nostru, valabilă pe toată durata zilei de 29 noiembrie 2013” ne-au informat „elveţienii” din Centrul Timişoarei.

Originea sărbătorii cu mari reduceri de preţ fiind în Statele Unite ale Americii, unde prima vineri de după Ziua Recunoştinţei marcheaza debutul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă, iar retailerii oferă discounturi semnificative. În România s-a sărbătorit Black Friday pentru prima dată în anul 2011, dovedindu-se a fi un real succes.

„Într-un spaţiu elegant şi într-o atmosferă de insipaţie elveţiană acest eveniment este dedicat tuturor celor pasionaţi de orologerie, dar şi celor dornici de a oferi un cadou cu adevărat frumos şi valoros celor dragi dintre cunoscutele mărci de ceasuri prezente în magazinul nostru” anunţă cei de la Swiss Corner.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mamicile mai tari ca Google, din Timisoara, va invita la propriul Targ de Craciun

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu un nou eveniment organizat de comunitatea MMTCG - Târgul...

EURO 2016: Timișorenii, așteptați la prima paradă din istorie a fanilor tricolori la meciul cu Elveția

EURO 2016 aduce o premieră dedicată suporterilor români odată cu partida a doua din...

Gao Racing Team Timișoara se implică într-o campanie DE CRĂCIUN! Implică-te și TU în ‎ShoeBox 2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi!

”Deoarece credem cu tărie că suntem o mare familie, cu mulţi susţinători, participanţi si...