Adevăratul Black Friday este vineri, la Swiss Corner Timişoara (P)

Date:

În lume, ultima zi de vineri din luna noiembrie este cunoscută ca „Black Friday”, iar această zi dă semnalul începerii promoţiilor de sărbători. Black Friday marchează şi la Swiss Corner Timişoara începutul cumpărăturilor sezonului de iarnă, acesta avându-şi startul în cursul ultimei vineri a lunii noiembrie.

„Cu această ocazie oferim tuturor clienţilor o reducere de 30% la toata gama de ceasuri din magazinul nostru, valabilă pe toată durata zilei de 29 noiembrie 2013” ne-au informat „elveţienii” din Centrul Timişoarei.

Originea sărbătorii cu mari reduceri de preţ fiind în Statele Unite ale Americii, unde prima vineri de după Ziua Recunoştinţei marcheaza debutul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă, iar retailerii oferă discounturi semnificative. În România s-a sărbătorit Black Friday pentru prima dată în anul 2011, dovedindu-se a fi un real succes.

„Într-un spaţiu elegant şi într-o atmosferă de insipaţie elveţiană acest eveniment este dedicat tuturor celor pasionaţi de orologerie, dar şi celor dornici de a oferi un cadou cu adevărat frumos şi valoros celor dragi dintre cunoscutele mărci de ceasuri prezente în magazinul nostru” anunţă cei de la Swiss Corner.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare