Accident-Liviu-Rebreanu-și-Calea-Martirilor9

Accident de circulație, joi seară, în Timișoara. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce o șoferiță a intrat pe roșu în intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și Calea Martirilor.

Potrivit polițiștilor, vinovată de producerea accidentului este o șoferiță de 48 de ani, care circula pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Calea Șagului. La intersecția cu Calea Martirilor, aceasta a virat stânga spre OMV, deși semaforul indica culoarea roșie. Autoturismul în care se afla aceasta a intrat în coliziune cu un Nissan, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani. Acesta circula dinspre Spitalul Județean spre Calea Șagului și a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului, șoferul din Nissan a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia care a produs accidentul le-a spus polițiștilor ce au ajuns de urgență la locul accidentului că a observat culoarea verde a semaforului pentru banda de lângă cea pe care circula și a presupus că are trecere liberă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.