Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUmbla cu mașina burdușită de țigări fără timbru! Contrabandist, prins de poliție...

Umbla cu mașina burdușită de țigări fără timbru! Contrabandist, prins de poliție în Calea Șagului din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 39 de ani bănuit de contrabandă cu ţigarete. La data de 11 iulie, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Calea Şagului, din municipiu. Poliţiştii au procedat la controlul autovehiculului, stabilind că în interior se aflau 350 de pachete de ţigări, timbrate necorespunzător, de provenienţă Serbia. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, pe numele şoferului, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Peciu Nou, judeţul Timiş, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore acestuia, bărbatul fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare