Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSFIDĂTOR! Deși jumătate din oraș e în beznă, Enel va alimenta în...

SFIDĂTOR! Deși jumătate din oraș e în beznă, Enel va alimenta în continuare Timișoara cu energie electrică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deși de ani de zile, în fiecare noapte, multe din cartierele Timișoarei stau în beznă, iar Enel nu se sinchisește să rezolve penele de curent, municipalitatea a ținut să încheie un nou contrat de furnizare cu firma sus menționată. Astfel, cei de la Enel vor primi în continuare sume grase de bani din buzunarele timișorenilor și, în schimb, locuitorii capitalei Banatului vor trebui să navigheze străzile cu lanterna. Situația penibilă e cunoscută la nivelul oficialităților, dar viceprimarul Stoia se laudă că Primăria a reușit să obțină o reducere de cost la contract cu 1.1 milioane de lei.

„Anul acesta, împreună cu Martin Staia și Culiță Chiș, și cu știința primarului Nicolae Robu, am obținut o reducere suplimentară, în valoare de 1,1 milioane lei, plus costurile de pe ultima lună de contract, adică iulie. Primarul a fost de acord cu această negociere și a mai avut o rugăminte: includerea în protocol și mutarea stâlpului din mijlocul străzii Muzicescu, în zona Hotelului Arizona. În cel mai scurt timp, stâlpul va fi mutat”, a anunțat viceprimarul Timișoarei.

Aparent, tupeul celor de la Enel la semnarea contractului nu a dat de gândit nimănui. Astfel, potrivit viceprimarului, municipalitatea nu a reușit nici măcar să obțină promisiunea că timpul de intervenție în cazul unei pene de current va fi mai scurt, deoarece durata de remediere a avariilor este stabilită la nivel national.

„Dacă de exemplu timpul e stabilit la o oră, degeaba furnizorul ne promite în contract că poate remedia în zece minute. Nu avem nicio șansă să câștigăm în instanță un proces pe o astfel de speță”, a încheiat Stoia.

1 COMENTARIU

  1. pe strada Gheorghe Lazar, de la 36 pana la intersectia cu Cetatii , iluminatul public a fost 10 zile in bezna, abia saptamana asta au reparat! dupa telefoane si sesizari la enel si primarie ! deci …. deplorabil ce se intampla!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare