SFIDĂTOR! Deși jumătate din oraș e în beznă, Enel va alimenta în continuare Timișoara cu energie electrică

- Advertisement -

Deși de ani de zile, în fiecare noapte, multe din cartierele Timișoarei stau în beznă, iar Enel nu se sinchisește să rezolve penele de curent, municipalitatea a ținut să încheie un nou contrat de furnizare cu firma sus menționată. Astfel, cei de la Enel vor primi în continuare sume grase de bani din buzunarele timișorenilor și, în schimb, locuitorii capitalei Banatului vor trebui să navigheze străzile cu lanterna. Situația penibilă e cunoscută la nivelul oficialităților, dar viceprimarul Stoia se laudă că Primăria a reușit să obțină o reducere de cost la contract cu 1.1 milioane de lei.

„Anul acesta, împreună cu Martin Staia și Culiță Chiș, și cu știința primarului Nicolae Robu, am obținut o reducere suplimentară, în valoare de 1,1 milioane lei, plus costurile de pe ultima lună de contract, adică iulie. Primarul a fost de acord cu această negociere și a mai avut o rugăminte: includerea în protocol și mutarea stâlpului din mijlocul străzii Muzicescu, în zona Hotelului Arizona. În cel mai scurt timp, stâlpul va fi mutat”, a anunțat viceprimarul Timișoarei.

Aparent, tupeul celor de la Enel la semnarea contractului nu a dat de gândit nimănui. Astfel, potrivit viceprimarului, municipalitatea nu a reușit nici măcar să obțină promisiunea că timpul de intervenție în cazul unei pene de current va fi mai scurt, deoarece durata de remediere a avariilor este stabilită la nivel national.

„Dacă de exemplu timpul e stabilit la o oră, degeaba furnizorul ne promite în contract că poate remedia în zece minute. Nu avem nicio șansă să câștigăm în instanță un proces pe o astfel de speță”, a încheiat Stoia.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Iluminat public modern, prin telegestine pe trei artere importante din Timișoara

Primăria Timișoara eficientizează iluminatul public din oraș. Va reduce...

ENEL inchide toate magazinele maine si sambata! Afla cum poti plati facturile

Toate magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi...

ENEL lasa o parte din Timisoara fara apa calda si incalzire

Compania locală de termoficare, Colterm, informează timișorenii că mâine...

Din aceeași categorie

Categorii Populare