Transfer aeroport
2.6 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Factura pe înțelesul tuturor – Cea mai nouă platformă online a Enel pentru a explica factura de electricitate

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Platforma ”Factura pe înțelesul tuturor” acoperă, în detaliu, toate componentele, așa cum sunt stabilite în prezent de către Autoritatea Națională pentru Energie (ANRE) și explică clienților modul în care factura de electricitate se calculează, precum și ce taxe și servicii sunt asociate acesteia.

Printr-un ghid interactiv, clienții pot alege elementul de interes și pot accesa instantaneu explicația fiecărei componente de pe factură, de la energie activă, la TVA, taxa pe cogenerare, certificate verzi etc.

Platforma, ușor de înțeles și cu un design prietenos, conține și o colecție de șase videoclipuri explicative, în care, directorul Enel Energie responsabil de relația cu clienții, Simona Trofin explică modul în care factura este compusă, precum și cum sunt calculate alte componente.

Platforma online este un alt pas către digitalizare, făcut de Enel pe piața românească, după ce a fost prima companie de utilități care a lansat pe plan local factura electronică, dar și o aplicație pentru telefoane mobile și unități self care.

Enel se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea canalelor de comunicare în social media. Pagina sa de Facebook, Enel Sharing România, are acum o echipă dedicată de relații cu clienții, pentru a oferi consumtorilor acces ușor la serviciile de customer care ale companiei.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,696FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI