Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Factura pe înțelesul tuturor – Cea mai nouă platformă online a Enel pentru a explica factura de electricitate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Platforma ”Factura pe înțelesul tuturor” acoperă, în detaliu, toate componentele, așa cum sunt stabilite în prezent de către Autoritatea Națională pentru Energie (ANRE) și explică clienților modul în care factura de electricitate se calculează, precum și ce taxe și servicii sunt asociate acesteia.

Printr-un ghid interactiv, clienții pot alege elementul de interes și pot accesa instantaneu explicația fiecărei componente de pe factură, de la energie activă, la TVA, taxa pe cogenerare, certificate verzi etc.

Platforma, ușor de înțeles și cu un design prietenos, conține și o colecție de șase videoclipuri explicative, în care, directorul Enel Energie responsabil de relația cu clienții, Simona Trofin explică modul în care factura este compusă, precum și cum sunt calculate alte componente.

Platforma online este un alt pas către digitalizare, făcut de Enel pe piața românească, după ce a fost prima companie de utilități care a lansat pe plan local factura electronică, dar și o aplicație pentru telefoane mobile și unități self care.

Enel se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea canalelor de comunicare în social media. Pagina sa de Facebook, Enel Sharing România, are acum o echipă dedicată de relații cu clienții, pentru a oferi consumtorilor acces ușor la serviciile de customer care ale companiei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare