Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieFacturile Colterm ar putea "arde" la buzunare. Ce spune Robu despre creșterea...

Facturile Colterm ar putea „arde” la buzunare. Ce spune Robu despre creșterea prețului la gigacalorie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii ar putea scoate mai mulți bani din buzunar pentru încălzire. Majorarea tarifelor la gaz, benzină și energie electrică se traduce printr-o majorare a costului de producție a gigacaloriei, carear putea aduce o scumpire a agentului termic. Primarul Nicolae Robu a comentat situația.

„Inevitabil creșterea prețului la produse sau servicii care întră în procesul tehnologic de producție și distribuție a agentului termic trebuie să se răsfrângă și în prețul gigacaloriei că altfel ducem Coltermul la faliment. Și persoanele care au centrale termice vor plăti mai mult în momentul în care consumă aceeași cantitate. Nu pot să vă răspuns acum, trebuie să facem analiză. Eu îmi doresc să nu îl împovărăm pe cetățean, pentru ca și așa oamenii chiar și în Timișoara un oraș în care se câștigă bine și nu există șomaj oamenii au destule cheltuieli și nu aș vrea să îi împovărăm, dar nu vreau să mă hazardez și să vă spun popululist < >. În funcție e cât va fi diferența și de ce posibilități avem la bugetul local vom decide dacă vom acoperi tot prin majorarea subvenției. Prima mea opțiune este să majorăm subvenția când vom vedea cât sunt sumele concrete necesare atunci vom ști dacă putem să acoperim totul cu subvenție, așa cum îmi doresc eu„, a declarat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare