Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO „Promoție” marca Profi: prețul de la casă, cu 50% mai mare decât cel de la raft

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Lanțurile de magazine din Timișoara continuă să înșele clienții după bunul plac. Cei care nu verifică cu atenție bonul fiscal primit după ce achită cumpărăturile riscă să scoată din buzunar mai mulți bani decât ar trebui în baza prețului de la raft. Uneori diferențele dintre prețul afișat la raft și cel practicat la casă ajunge și la 50%. Timișoreanul Cristian Brâncovan a suprins o astel de situație într-un magazin Profi, după care a mers la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Nu este prima dată când Brâncovan postează astfel de filmări pe Facebook, metoda find aplicată și de magazinele din rețeaua Kaufland. La o zi distanță după ce problema a fost reclamată șefului de magazin problema nu fusese rezolvată, în ambele situații . Mai jos puteți vedea filmarea din magazinul Profi și reacțiile angajaților.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

 1. In ziua in care dl Branacoveanu am postat filmuletul respectiv, pe aceeasi pagina am postat si eu punctul de vedere al magazinelor PROFI si as aprecia daca, in spiritul jurnalismului de calitate, acesta ar fi redat si in publicatia dumneavoastra. Iata postarea respectiva care speram ca se afla in continuare in pagina domnului Brancoveanu:
  Regretam situatia prezentata de dumneavoastra, situatie care din pacate se intalneste relativ frecvent in comert. De ce? Deoarece in tara se afla din ce in ce mai putini oameni dispusi sa se angajeze si deoarece noii angajati au nevoie de timp pana cand sa ajunga sa fie pe deplin calificati si, de exemplu, sa schimbe toate etichetele de pret la timp.

  De aceea, pe langa traininguri suplimentare pentru personalul sau, PROFI a investit in aparatura care sa permita tuturor cumparatorilor sa isi verifice singuri preturile produselor in fiecare magazin inca inainte de a ajunge la casa. De altfel, in filmul dumneavoastra chiar ati apelat la un astfel de aparat pentru a demonstra diferenta de pret dintre eticheta de la raft si cel de la casa.

  Politica PROFI ii protejeaza pe clienti si nu doar ca le da posibilitatea sa-si verifice preturile din timp, dar in plus prevede ca atunci cand apare o astfel de diferenta, clientul sa plateasca pretul de la raft, cum de altfel vi s-a oferit si dumneavoastra.

  In aceste conditii speram ca veti intelege nu doar ca reteaua PROFI actioneaza cu buna credinta, dar si ca are de facut fata unor probleme generate de actuala stare a economiei tarii in general.

  Vazand ca sunteti o persoana care se straduieste obiectiv sa expuna public diverse disfunctionalitati si sa contribuie la o societate mai buna, va transmitem si invitatia ca, daca aveti cunostinta de persoane de buna calitate care doresc sa se angajeze in comert, sa le indreptati catre magazinele noastre.

  Cu respect,
  Gabriel Paslaru
  Reprezentant PR PROFI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare