Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Meniuri speciale pentru pacientii inernati in spitalele din Timisoara, de Craciun

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Pacienții care își petrec sărbătorile în spitalele din Timișoara vor avea parte de un meniu special de sărbători. Cei care nu țin regim se vor putea înfrupta din bunătățile tradiționale, însă departe de cei dragi lor. Bolnavii internați la Spitalul Județean vor primi sarmale cu mămăligă, friptură de porc, ciorba de perișoare și cozonac și fructe, la desert.

De aceleași preparate vor avea parte și pacienții care își petrec Crăciunul și Anul Nou la Spitalul Municipal. Oamenii se vor putea delecta și aici cu friptură de porc și de pui, în funcție de restricțiile alimentare impuse de boală, dar și cu tradiționalii cozonaci. Preparatele speciale de Crăciun le vor fi servite și micuților internați la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare