Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu știe mai bine ca jandarmii. Poliția Locală pricepea de vorbă bună!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă din Timișoara au dat dovadă de lipsă de tact și colegialitate în povestea sancționării Poliției Locale. O spune chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este convins că subordonații lui Dorel Cojan ar fi înțeles cu ajutorul unor simple discuții amicale unde au greșit în asigurarea pazei la meciul ACS Poli – FCSB. Întreaga telenovelă a început după ce Cristian Brâncovan postat pe Facebook un filmuleț în care arăta cum a intrat pe stadion cu două pistoale de jucărie fără a fi verificat de polițiștii locali ca la carte.

„Dacă nu ar fi înțeles poliția locală atunci nu aveam nicio obiecție la o ulterioară chiar amendare, nu doar avertisment înspre Poliția Locală. Dar în fine. Trebuie mai multă atenție pe stadion. Acum faptul că s-a intrat cu pistoale de plastic asta nu arată lipsă de vigilență, pentru că cel care l-a controlat arată că sunt niște plasticuri. (n.r în filmarea postată de Cristian Brâncovan pe Facebook se vede cum polițistul local nici măcar nu îl verifică în zona glezneloor, acolo unde erau ascunse jucăriile). Dumneavoastră de unde știți. Domnul Cojan mi-a spus că le-au văzut. Erau niște jucării. Nu înseamnă că dacă a mers cu niște jucării de plastic ar fi mers și cu arme adevărate, ba chiar este un mesaj periculos acesta. Nu ar fi mers, garantez eu. Nu e totuna să ai niște arme sau niște plasticuri ușoare. Haideți că nu are rost. Poliția Locală a avut plusuri și minusuri, la acel meci a avut minusuri”, a comentat primarul Nicolae Robu pe marginea subiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...