Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un șofer neatent a omorât un motociclist la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident grav de circulație, duminică dimineață, pe strada Baader din Timișoara. Un motociclist de 31 de ani și-a pierdut viața după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de un șofer care nu a acordat prioritate.

Accidentul s-a produs din cauza unui bărbat în vârstă de 31 de ani care circula la volanul unui autoturism Volkswagen, pe strada Înfrățirii. La intersecție cu strada Enric Baader șoferul nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a lovit o motocicletă condusă regulamentar de un tânăr de 31 de ani.

Impactul a fost puternic, iar motociclistul a fost aruncat la pământ. Accidentul s-a produs la doi pași de sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Banat și mai mulți pompieri care erau de serviciu au sărit imediat pentru a-i acorda primul ajutor victimei. Tânărul rănit a fost preluat de un echipaj de la ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au declarat decesul după scurt timp.

Șoferul vinovat pentru producerea tragediei, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Carambol pe autostrada A1! Trei oameni au murit, între care și un copil de 2 ani

Accident cumplit pe autostrada A1, în apropiere de Margina. Șase autovehicule, între care și...