ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Raliu urban! Două familii de rromi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului, lăsând în urmă 5 morți și 4 răniți

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Așa cum relatează și presa franceză, o urmărire ca-n filme s-a încheiat cu un accident dramatic între două vehicule, ieri, cu puțin înainte de ora 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Datorită impactului masiv, la fața locului s-au deplasat 26 de vehicule de salvare și pompieri. Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei muriseră, deja. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a decedat puțin mai târziu, în ciuda încercărilor de resuscitare. Bilanțul a fost unul tragic: cinci persoane au încetat din viață, iar alte patru au fost grav rănite.

Tabloul de la fața locului, conform primelor cercetări, a indicat faptul că accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. La originea tragediei din orașul Strasbourg, după cum rezultă din probe și mărturii, stau două familii de țigani din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, unde s-a petrecut drama, iar a doua din Kehl, localitate aflată în nordul Germaniei. Cert e că ambele tabere se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați.

Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu (Kehl) i-ar fi reproșat lui Banari Cârpaci (Strasbourg) că, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă. După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg.

Conflictul, care a dus la tragedia de ieri seara, a început în plină stradă, așa cum rezultă din probele video, atașate la final. După, totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg. În cele din urmă, din cauza vitezei, s-a produs tragicul accident, care a oripilat toată Franța. Au murit pe loc Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

- Advertisement -
Marta Stirbey
Marta Stirbey
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

30 COMENTARII

 1. au fost 3 masini , una s-a izbit de un copac si apoi celelalte 2 s-au ciocnit ; s-au atacat dupa nu inainte de accidente ; s-au folosit arme de toate felurile ; politia franceza cu greu a potolit bandele , pentru ca s-au strans mai multi ;
  erau inca 20 travellers si 40 politisti 2 ore mai tarziu ; spune presa britanica ;
  pe lnternet este clar dat – cautati : Strasbourg cars crash – Monday 27.03.2024

 2. Nu ar fi nici o tragedie daca ar muri tot clanul Carpaci!
  Definitie tigan de Romania sau rrom = putoare, parsiv,hot, criminal

  PS: Mai nou cica au pus mana si pe spitalul de Oncologie din Timisoara.Cu e posibil asa ceva!!!!
  Romani dorm iar tiganii ii fura ca pe prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore