Accident mortal, joi după-masă, la intersecția străzilor Ardealul și Lămâiței. Un biciclist și-a pierdut viața după ce nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr.

Accidentul s-a produs, din cauza neatenției unui bărbat de 70 de ani. Acesta se deplasa pe bicicletă, pe strada Ardealul, dinspre bulevardul Dâmbovița, iar la intersecția cu strada Lămâiței biciclistul a vrut să vireze la stânga și nu a observat autoturismul al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, circula regulamentar în aceeași direcție. A tăiat calea mașinii și a fost lovit din plin. Impactul a fost unul foarte puternic, iar în urma lui biciclistul și-a pierdut viața. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.