AcasăStiriSocialBărbat de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier, la...

Bărbat de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier, la Timişoara

Accident mortal, joi după-masă, la intersecția străzilor Ardealul și Lămâiței. Un biciclist și-a pierdut viața după ce nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr.

Accidentul s-a produs, din cauza neatenției unui bărbat de 70 de ani. Acesta se deplasa pe bicicletă, pe strada Ardealul, dinspre bulevardul Dâmbovița, iar la intersecția cu strada Lămâiței biciclistul a vrut să vireze la stânga și nu a observat autoturismul al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, circula regulamentar în aceeași direcție. A tăiat calea mașinii și a fost lovit din plin. Impactul a fost unul foarte puternic, iar în urma lui biciclistul și-a pierdut viața. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente