ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bărbat de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident mortal, joi după-masă, la intersecția străzilor Ardealul și Lămâiței. Un biciclist și-a pierdut viața după ce nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr.

Accidentul s-a produs, din cauza neatenției unui bărbat de 70 de ani. Acesta se deplasa pe bicicletă, pe strada Ardealul, dinspre bulevardul Dâmbovița, iar la intersecția cu strada Lămâiței biciclistul a vrut să vireze la stânga și nu a observat autoturismul al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, circula regulamentar în aceeași direcție. A tăiat calea mașinii și a fost lovit din plin. Impactul a fost unul foarte puternic, iar în urma lui biciclistul și-a pierdut viața. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore