sanctiuni

Polițiștii Secției 1 din Timișoara, au acționat pe strada Iosif Vulcan timp de câteva ore, unde au sancționat șoferii care nu respectau semnificația indicatorului ce le interzice virajul la stânga de pe strada Andrei Şaguna.

Trei echipaje de poliție de la Secția 1, abia au făcut faţă șoferilor care ori nu au văzut indicatorul, ori l-au ignorat pur și simplu. De această dată, polițiștii au fost indulgenți și i-au sancționat pe majoritatea conducătorilor auto cu avertisment. Acțiunea polițiștilor va continua și în zilele următoare, dar cel mai probabil se va lăsa cu amenzi usturătoare pentru șoferii indisciplinați în trafic. Nu asta era soluția pentru descongestionarea traficului din zonă, dar cei care se ocupă de ,,traficul inteligent” din Timișoara, nu au venit la faţa locului să vadă exact cum stă situația în zonă. Este mult mai simplu să arunci un indicator pe un stâlp și să sancționezi șoferii neatenți.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.