ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lora, sexy şi provocatoare într-o rochie transparentă, la Mamaia Music Awards

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Artista din Vaslui, care a împlinit luna trecută 31 de ani, şi-a dorit să arate că se simte foarte bine după intervenţia chirurgicală de luna trecută, astfel că, aseară, la Mamaia Music Awards, Lora a fost absolut strălucitoare pe covorul roşu, într-o creaţie Maria Simion.

Şi dacă doar cu o seară în urmă, artista a apărut la un concert purtând o rochie eleganta scurta de culoare albastra care i-a facut pe fani sa innebuneasca, iată că pe covorul roşu, Lora nu se dezminte, ea alegând o rochie extrem de provocatoare din dantelă aurie, cu spatele gol, semnată Maria Simion, ţinută cu care şi-a însuşit cu uşurinţă titlul de cea mai sexy vedetă de la Gala premiilor muzicale de la Mamaia.

rochie eleganta scurta culoare albastra

Lora şi-a completat ţinuta cu un superb clutch fuchsia de la Moschino.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore