Transfer aeroport
15.4 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Timișoara se pregătește pentru ”Art of Contact 2” – gala de lupte care reunește sportivi din trei țări

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Gala de lupte” Art of Contact” revine cu cea de-a doua ediție. Programat pe data de 6 mai 2018, cu începere de la ora 19:00, evenimentul va avea loc în sala Constantin Jude (Olimpia) din Timișoara.

După doi ani de ediția de debut, Gala” Art of Contact” renaște la Timișoara. Competiția va fi una incendiară prin prisma faptului că va aduce în ring cei mai în formă și carismatici luptători din Timișoara, alături de alte tinere talente din țară și de peste hotare, mai exact din Ungaria sau Republica Moldova.

Prima ediție a fost foarte apreciată de specialiști și catalogată ca având o intensitate și un nivel tehnic foarte ridicat, însă organizatorii susțin că gala programată duminică o va depăși pe cea de debut.

În cadrul evenimentului au fost programate și două meciuri” revanșă”, unul dintre ele la feminin, Maria Nedelcu de la Gladiator Gym Deva urmând să o înfrunte pe Irina Imcic din Republica Moldova, în stilul kicbox K1. Cea de-a doua revanșă va avea loc între Ferizovic Haris de la clubul Somo Kicbox Timişoara și Costan Bogdan de la clubul Hercules Gym Timişoara, tot la kicbox K1.

Iguana Fight Team Timișoara este clubul organizator al acestei gale și va trimite” la luptă” șapte sportivi: Sergiu Florea (16 ani), Dănuț Costoi (17 ani), Cristian Bocioagă, Daniel Micu (debutant în MMA), Drăgan Bot, Alex Dinu. Cel de-al șaptele sportiv al clubului va lupta în main event-ul galei, Sașa Marcov.

” Ca și antrenor al clubului, în acești doi ani care au trecut de la ultima gală, am reușit să devin antrenor coordonator al lotului național de MMA amator. Promovez grupa de copii 6-14 ani, unul dintre ei fiind Dudu Marian, care, la numai 10 ani, este câștigător al centurii de campion kicbox k1 care a fost pusă în joc la Deva, anul trecut, printr-o piramidă de trei meciuri. Ca și președinte al clubului Iguana Fight Team am reușit să organizez două turnee și un invitational de brazilian jiu-jitsu, împreună cu Alexandru Mihuț, cu participare a mai multor luptători din toată Europa”, declară Marius Crainic, președintele clubului Iguana Fight Team.

Nici latura” socială” nu este ignorată de sportivii de la Iguana Fight Team. Câțiva dintre ei sunt voluntari ai asociației persoanelor cu distonie neuromusculară” Childrens Joy” și, împreună cu aceasta, a fos demarat proiectul” Fight For Dystonia”. Acesta încurajează integrarea socială, iar pe lângă acest proiect, sportivii vor să ajute și la strângerea de fonduri pentru bolnavii de distonie din România.” Împreună cu această asociație am mai colaborat și pentru campanii de popularizare a diagnosticului de distonie și suntem alături de ei în lupta împotriva discriminării”, a mai precizat Crainic.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Începerea construcţiei Catedralei din Timişoara – TIMIŞUL DE IERI

Istoria edificiului este strâns legată de anul 1919 când, pe data de 28 iulie Banatul se unește cu România....