ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara se pregătește pentru ”Art of Contact 2” – gala de lupte care reunește sportivi din trei țări

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gala de lupte” Art of Contact” revine cu cea de-a doua ediție. Programat pe data de 6 mai 2018, cu începere de la ora 19:00, evenimentul va avea loc în sala Constantin Jude (Olimpia) din Timișoara.

După doi ani de ediția de debut, Gala” Art of Contact” renaște la Timișoara. Competiția va fi una incendiară prin prisma faptului că va aduce în ring cei mai în formă și carismatici luptători din Timișoara, alături de alte tinere talente din țară și de peste hotare, mai exact din Ungaria sau Republica Moldova.

Prima ediție a fost foarte apreciată de specialiști și catalogată ca având o intensitate și un nivel tehnic foarte ridicat, însă organizatorii susțin că gala programată duminică o va depăși pe cea de debut.

În cadrul evenimentului au fost programate și două meciuri” revanșă”, unul dintre ele la feminin, Maria Nedelcu de la Gladiator Gym Deva urmând să o înfrunte pe Irina Imcic din Republica Moldova, în stilul kicbox K1. Cea de-a doua revanșă va avea loc între Ferizovic Haris de la clubul Somo Kicbox Timişoara și Costan Bogdan de la clubul Hercules Gym Timişoara, tot la kicbox K1.

Iguana Fight Team Timișoara este clubul organizator al acestei gale și va trimite” la luptă” șapte sportivi: Sergiu Florea (16 ani), Dănuț Costoi (17 ani), Cristian Bocioagă, Daniel Micu (debutant în MMA), Drăgan Bot, Alex Dinu. Cel de-al șaptele sportiv al clubului va lupta în main event-ul galei, Sașa Marcov.

” Ca și antrenor al clubului, în acești doi ani care au trecut de la ultima gală, am reușit să devin antrenor coordonator al lotului național de MMA amator. Promovez grupa de copii 6-14 ani, unul dintre ei fiind Dudu Marian, care, la numai 10 ani, este câștigător al centurii de campion kicbox k1 care a fost pusă în joc la Deva, anul trecut, printr-o piramidă de trei meciuri. Ca și președinte al clubului Iguana Fight Team am reușit să organizez două turnee și un invitational de brazilian jiu-jitsu, împreună cu Alexandru Mihuț, cu participare a mai multor luptători din toată Europa”, declară Marius Crainic, președintele clubului Iguana Fight Team.

Nici latura” socială” nu este ignorată de sportivii de la Iguana Fight Team. Câțiva dintre ei sunt voluntari ai asociației persoanelor cu distonie neuromusculară” Childrens Joy” și, împreună cu aceasta, a fos demarat proiectul” Fight For Dystonia”. Acesta încurajează integrarea socială, iar pe lângă acest proiect, sportivii vor să ajute și la strângerea de fonduri pentru bolnavii de distonie din România.” Împreună cu această asociație am mai colaborat și pentru campanii de popularizare a diagnosticului de distonie și suntem alături de ei în lupta împotriva discriminării”, a mai precizat Crainic.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore