Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportGala Klash - "Bătălia de pe Bega” și-a desemnat aseară Câștigătorii. Timișoreanul...

Gala Klash – „Bătălia de pe Bega” și-a desemnat aseară Câștigătorii. Timișoreanul Dani Corbeanu și-a făcut KO adversarul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gală de sporturi de contact incendiară la Timișoara. Sala Constantin Jude din orașul de pe Bega a găzduit vineri seara evenimentul ”KlasH, Bătălia de pe Bega”, acesta readucând sporturile de contact în prim-planul sportului timișorean. Publicul spectator a putut admira de la sportivi din kickbox, MMA sau box, până la frumoasele domnișoare care și-au făcut simțită prezența în ringul amenajat în centrul sălii.

”KlasH, Bătălia de pe Bega” a debutat la ora 18:00, cu șase meciuri pentru titluri”, ”greii” intrând în ring abia după ora 20:00.

În primul Superfight al serii, pe reguli de kickbox, la categoria 72,5 kilograme, românul Alexandru Petropavlovski a fost făcut KO de Perviz Abdulaev din Azerbaijan, meciul încheindu-se în repriza secundă.

Cel de-al doilea Superfight al galei i-a adus față în față pe doi sportivi din țara noastră. Timișoreanul Alin Sava și Costel Pașniciuc, la categoria 75 de kilograme, aveau să se lupte tot pe reguli de kickbox, însă meciul nu a fost cu noroc pentru timișorean, acesta fiind făcut KO de adversarul său.

Următorul meci, contând pentru tilul național KlasH la categoria 75 de kilograme, îi aducea la mijlocul ringului amenajat pe parchetul sălii Constantin Jude pe Miodrag Olar și Sergiu Toth, primul câștigând la puncte, decizia arbitrilor fiind de 2-1.

Meciul patru, unu dintre cele mai importante pentru publicul timișorean, i-a adus în ring pe timișoreanul Daniel Corbeanu, de la M-Box Club, adversar fiindu-i un alt român – Bogdan Imurluc. Cei doi se întâlneau pentru titlul național KlasH – kickbox, categoria 72,5 kg, iar cu circa 2.000 de susținători în spate, timișoreanul a reușit să învingă spectaculos, prin KO în repiza secundă. Corbeanu a reușit astfel să-și adjudece al doilea titlu național, după ce anul trecut a devenit campion național la kickbox, versiunea SFC, dar la categoria 71 de kilograme.

Titlul național KlasH la categoria grea, pe reguli de kickbox, i-a aps față în față pe Răzvan Ghiță și Răzvan Benche. Cel de-al doilea sportiv a reușit să obțină victoria, din nou prin decizie 2-1, lăsând loc în ring pentru un nou Superfight.

Ultimul meci pe reguli de kickbox a serii, i-a urcat în ring pe românul Alexandru Irimia și Alviar Lima, din Olanda la categoria 76 de kilograme. Experiența și pregătirea în cea mai bună școală de pe Mapamond a olandezului și-a spus cuvântul, acesta câștigând fără un prea mare efort, prin decizie, 2-1.

Următorul meci a schimbat regulile în ring, fiind de box profesionist, iar în ring au urcat maghiarul Janos Finfera și britanicul Hughie Fury – locul șase mondial, la categoria grea. Un meci îndelung comentat de cei prezenți, pentru că britanicul Fury, campion mondial de juniori amatori, şi-a lovit adversarul chiar şi în momentul în care acesta era la podea, dar arbitrul nu a mai luat nici o măsură împotriva acestuia, Fury fiind declarat învingător, prin KO. Pe marginea ringului a fost prezent mult mai cunoscutului său verisor Tyson Fury.

Au urmat apoi cele trei meciuri de MMA, mult mai spectaculoase, două dintre acestea încheindu-se înainte de finalul celor trei reprize.

În primul meci de MMA, la categoria 65 de kg, s-au confruntat Gică Constantin și Marian Bontoș. Marian a câștigat după ce și-a blocat adversarul în așa fel încât l-a obligat pe arbitrul de ring să anunțe finalul meciului, declarându-l câștigător pe Bontoș.

Meciul doi a fost mult mai echilibrat, Zsolt Zatureczky din Ungaria și Zsolt Balla din Oradea ducând partida până la finalul ei. Acest meci a fost câștigat de sportivul român, deși pentru cei prezenți nu părea ca acesta să fi fost mai bun.

Ultimul meci al serii, tot pe reguli de MMA, s-a lăsat cu sânge și cu o vizită la spital. Cătălin Alexuţi şi Adrian Stoiţi au urcat în ring pentru a-și adjudeca victoria, însă meciul a fost mai mult decât spectaculos. Deși Stoiți a lăsat impresia că are toate atuurile pentru a se impune, Alexuți, campion național la amatorii practicanți de kempo, și-a trimis adversarul în lumea viselor cu o lovitură puternică, bine plasată, direct în bărbia adversarului. Stoiți, căzut la podea a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la spital.

Foto: Adrian Pîclișan

Video: Televiziunea Cetateanului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare