AcasăStiriSportTimisoreanul Flavius Biea va intalni un boxer din Venezuela la "Gala Campionilor"

Timisoreanul Flavius Biea va intalni un boxer din Venezuela la „Gala Campionilor”

Cel de-al 17-lea meci pe care pugilistul timișorean Flavius Biea îl va disputa în ringul profesioniştilor va avea loc pe data de 17 noiembrie 2018, la Arad. Biea a fost distribuit în main-eventul ediţiei cu numărul doi a „Galei Campionilor”, eveniment organizat de Ruben Stoia Boxing Club.

Timișoreanul Flavius Biea îl va întâlni pe Yeison Gonzalez în următorul său meci de la ”profesioniști”. Dacă pugilistul bănățean va lupta pentru a 17-a oară într-un ring de box profesionist, adversarul său venezuelean, în vârstă de 20 de ani, a strâns 11 victorii şi a suferit o singură înfrângere. În joc va fi pusă centura IBA inter-continentală, rămasă vacantă.

„Este un adversar tânăr, dornic să câştige, dar cred că experienţa mea îşi va spune cuvântul. Este dreptaci, n-a mai boxat în Europa, doar în Venezuela şi în Mexic”, a declarat Flavius Biea (foto, în dreapta).

Ceilalți sportivi români care vor urca în ringul de la Arad sunt :Alexandru Jur, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Eduard Gafenco şi Florin Cardoş. Ediția secundă a evenimentului sportiv ”Gala Campionilor” va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Cantonament la Londra

Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu Yeison Gonzalez, Flavius Biea va efectua un stagiu de pregătire de zece zile în capitala Angliei. El va fi însoţit la Londra de antrenorii Ştefan Mercea şi Gheorghe Biea şi se va pregăti la All Stars Boxing Gym. Plecarea este programată vineri.

„În această sală se antrenează şi un boxer legitimat la Mayweather Promotions. În Anglia voi face trei sparring-uri şi palmare. Acest cantonament mă va ajuta să intru mai bine în categorie”, a mai spus Flavius Biea.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente