Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Flavius Biea are ”urmas” la profesionisti! Boxerul timişorean Andrei Mihai ii calca pe urme

- Advertisement -

Andrei Mihai, un tânăr talentat obişnuit cu podiumul campionatelor naţionale de amatori, vrea să-i calce pe urme pugilistului timișorean Flavius Biea, demarând pregătirea pentru mult-aşteptatul debut la profesioniști.

Deși are numai 19 ani, Andrei Mihai are deja o experienţă competiţională bogată, însă este conştient că altfel vor sta lucrurile la profesionişti. Viitorul pugilist profesionist a început boxul la 13 ani, iar prima sa experienţă a fost la Cupa României.

”Aveam nişte emoţii de mi s-au topit picioarele, dar m-am luptat cu ele şi am ocupat poziţia secundă, clasare de care am fost extrem de mulţumit. Am luat de patru ori locul al treilea, am fost şi la concursuri internaţionale”, rememorează Andrei Mihai, un dreptaci care se pregăteşte de aproape o jumătate de an alături de Flavius Biea.

Cei doi se antrenează acum la sala Nextfit din Dumbrăviţa, unde deţinătorul centurii intercontinentale IBA predă boxul de la sfârşitul lunii trecute.

„Trecerea la profesionişti înseamnă o nouă etapă din cariera mea de boxer. Este o lume din care poţi să-ţi asiguri existenţa. Boxul amator stă cum stă la noi în ţară, pe când cel profesionist este mult mai popular şi mai complex. Nu ştiu cât de departe voi ajunge, totul depinde de mine şi de antrenamentele pe care le fac.

Mă voi dedica total visului meu! Munca bate talentul! Fără muncă nu poți ajunge departe. Trebuie făcute sacrificii pentru a avea o carieră de succes, altfel nu ai nici o şansă, te pierzi pe drum. Pe Flavius îl văd ca un exemplu de urmat, el face parte din familia mea”, a mai spus Andrei Mihai.

”Andrei Mihai este un tânăr care îşi doreşte să realizeze ceva din box şi am hotărât să-i dau o mână de ajutor prin a-l distribui în galele organizate de noi, cei de la Biea Promotion.

El este primul boxer timișorean pe care l-am semnat. Are un potențial de creștere foarte mare, va conta mult şi dorinţa lui de a face ceva cu cariera de boxer. Trebuie să muncească mult şi să fie foarte conștiincios, de restul ne vom ocupa noi. Îi vom clădi un culoar în boxul profesionist, îl vom promova cu ajutorul galelor organizate de noi, acestea îi vor aduce un plus în carieră.

Planul meu este de a organiza în continuare gale de box şi de a căuta noi talente pentru a le îndruma paşii spre boxul profesionist. Şi în România se poate acest lucru! În următoarele gale voi boxa și eu, pentru a mă apropia cât mai mult de primele locuri, situație în care voi putea boxa mai repede pentru o centură mondială”, a precizat, la rândul său, pugilistul profesionist Flavius Biea.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore