Zboruri Timișoara – Dortmund cu bilete la preturi incredibile! 9,99 €, doar AZI

- Advertisement -
Compania Wizz Air, care operează zboruri și de pe Aeroportul Internațional Timișoara, a anunțat joi, 9 iulie, că în cursul zilei curente, toți turiștii interesați să zboare cu un avion al companiei înspre sau dinspre Dortmund (Germania), au șansa de a-și rezerva bilete la un preț imbatabil, de numai 9,99 €.

Preț este pentru un singur segment, inclusiv taxe de administrare, în acest cost fiind inclus un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20cm). Trollerele și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil WIZZ. Conform reprezentanților companiei, numărul de călătorii este limitat la 100.000, pentru prețul preferențial de 9,99 EUR și se aplică numai pe data de 9 iulie 2020 pentru zboruri selectate către și dinspre Dortmund.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție.

Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

De asemenea, compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală (vezi video, mai jos).

Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata prin mijloace fără contact.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minimum orice posibil contact fizic în aeroport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Un nou operator low-cost vine pe Aeroportul International Timisoara

Începând cu luna iunie 2019, o nouă companie aeriană...

TAROM, prima cursă Timișoara -Iași pe Aeroportul Timișoara. Orarul zborurilor

Se reiau cursele Timișoara - Iași cu plecare de...

Ryanair isi inchide baza de la Aeroportul Timisoara. Lista cu destinatii afectate

Anunț important făcut de compania de zboruri low cost...

SMURD a reluat zborurile cu elicopterele EC 135

După finalizarea procedurilor de verificare tehnică la sol și...

Din aceeași categorie

Categorii Populare