AcasăStiriRyanair isi inchide baza de la Aeroportul Timisoara. Lista cu destinatii afectate

Ryanair isi inchide baza de la Aeroportul Timisoara. Lista cu destinatii afectate

Anunț important făcut de compania de zboruri low cost Ryanair. Zeci de mii de clienți vor fi afectați de decizia anunțată astăzi de Ryanair de a închide baza de la Timișoara, unde unde se operau săptămânal zboruri către și dinspre Milano, Londra, Bucureşti, Bruxelles, Berlin, Dusseldorf și Frankfurt.

„Ryanair, compania aeriană numărul unu în Europa, a anunțat azi, 22 februarie, că va închide baza din Timișoara începând cu data de 25 martie. Două rute către și dinspre Milan și București vor continua să opereze în vara anului 2018. Toți călătorii afectați de această decizie vor fi notificați prin email sau SMS și li se vor prezenta opțiunile pe care le au la dispoziție: rambursarea totală a costului călătoriei sau transferul pe o rută alternativă. Decizia Ryanair de a închide baza de la Timișoara este cauzată de performanțele comerciale slabe, într-un timp în care există o cerere crescândă pentru aeronavele Ryanair pe alte aeroporturi din Europa”, au anunțat reprezentanții companiei Ryanair. Decizia Ryanair vine după ce Blue Air a anunțat recent că va sista zborurile înspre Cluj -Napoca și Iași.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente