16-octombrie-2021
AcasăStiriSportFlavius Biea luptă pentru titlul naţional la box profesionist. Vezi care sunt...

Flavius Biea luptă pentru titlul naţional la box profesionist. Vezi care sunt meciurile Galei şi ce spune „Pantera” despre Biea

Principalele lupte ale galei ce are loc la Timişoara weekend-ul următor vor începe de la ora 19:20, evenimentul debutând cu 20 de minute mai devreme. Spectatorii vor putea urmări pe ringul de box disputele dintre Ciprian Apodăresei şi Andrei Kovacs (categoria semiuşoară), Denis Krieger şi Gheorghe Satran (categoria semimijlocie), Nikola Milancic şi Cătălin Stan (categoria grea), respectiv cel dintre Sorin „Pantera” Tănăsie şi Mihai Cristian Nicolae (categoria pană). Desigur, meciul vedetă al serii va fi cel dintre Flavius Biea şi Robert Cristea, unde se va pune în joc titlul naţional la box profesionist, categoria semimijlocie.

„Pantera” Tănăsie vrea cît mai mulţi timişoreni în tribună

Unul dintre meciurile cele mai importante va fi cel dintre Sorin „Pantera” Tănăsie şi Mihai Cristian Nicolae. Favoritul, „Pantera”, fost campion european la amatori, spune că acestă gală este extrem de utilă pentru boxul profesionist din ţara noastră. „Gala de la Timişoara este foarte bine venită pentru boxul profesionist românesc, de asemenea, pentru Flavius Biea este un mare pas înainte. El este un tânăr de perspectivă, îşi doreşte titlul european şi îl poate atinge. E greu pentru noi ca şi boxeri profesionişti, pentru că lumea nu investeşte în această ramură. Cu regret, constat că sunt tot mai puţine gale profesioniste. Din păcate, nu sunt bani, noi avem boxeri foarte buni, sunt oameni care au obţinut titluri, inclusiv eu titlul european. Suntem nevoiţi să muncim mult, dar să luptăm afară”.

Din punct de vedere al boxerului craiovean, Biea are toate atu-urile pentru a deveni campion european. „Flavius a demonstrat şi la amatori că are calităţi foarte bune, îi prevăd un viitor frumos. Bineînţeles, îl văd luptând pentru titlul european, dacă nu în 2014, atunci sigur va lupta pentru acest titlu anul viitor” a mai spus „Pantera”.

Sportivul îşi doreşte o sală plină sâmbăta viitoare. „Rugăm spectatorii să fie alături de noi la această gală, noi muncim din greu şi merită să fie prezenţi la aceast eveniment, vor fi meciuri de cel mai înalt nivel”, a încheiat Sorin Tănăsie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente