Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Timiş, în haine festive, de azi, la Iulius Mall. Marţi...

Poliţiştii din Timiş, în haine festive, de azi, la Iulius Mall. Marţi e Ziua Poliţiei Române

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie 2014, 192 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Anul acesta, momentul aniversar va fi marcat prin organizarea mai multor evenimente, unul dintre acestea urmând să aibă loc chiar astăzi, 21 martie, la Iulius Mall, între orele 14:00 şi 18:00.

Celor prezenţi le vor fi prezentate standuri expoziţionale cu tehnică de ultimă generaţie, folosită în activitatea de poliţie, dotările trupelor de intervenţie specială, precum şi celelalte echipamente din dotarea unităţilor de poliţie. Totodată, poliţiştii vor executa demonstraţii de dresaj şi intervenţie, folosind câinii din dotare.

Pe data de 24 martie, între orele 11:00 şi 14:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să fie alături de poliţişti la ceas aniversar. Cei prezenţi vor putea să vadă în faţa sediului inspectoratului, pe bulevardul Take Ionescu, elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.).

Tot marţi, 25 martie, începând cu ora 13:00, poliţiştii timişeni vă aşteaptă şi în Piaţa Victoriei din Timişoara, unde puteţi asista la programul oferit de poliţişti:
• prezentarea unor elemente de tehnică din dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.);
• executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare;
• executarea unor demonstraţii de arte marţiale de către sportivii Asociaţiei „Timpolice”;
• executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale al I.P.J. Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare