Beat şi fără permis de conducere, un tânăr din Peciu Nou a fost rănit grav într-un accident pe care chiar el l-a provocat

- Advertisement -

Azi-noapte, în jurul orei 01:45, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Peciu Nou. La faţa locului, oamenii legii au constatat că B. Mihai, de 25 de ani, din comuna amintită, a condus un autoturism pe raza localităţii, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat în gardul unui imobil.

Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere. De asemenea, întrucât acesta emana vapori de alcool, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ca urmare a accidentului provocat, B. Mihai a suferit răni grave. Chiar şi aşa, poliţiştii au fost nevoiţi să-i întocmească bărbatului dosar penal.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img