Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportFlavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat...

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta în gala din 16 noiembrie 2019 de la Londra, dar şi-a fixat programul de pregătire pentru meciul cu numărul 18 din cariera de profesionist.

Pe data de 3 octombrie, Flavius Biea pleacă în capitala Angliei, unde intră în cantonament pentru a se pune la punct în vederea confruntării de palmares ce se va desfăşura în celebra York Hall.

„Boxând în Anglia mi se pot deschide mult mai repede porţile unui meci spre titlul mondial. Nu renunţ însă la gândul de a organiza în continuare gale de box şi de a promova boxul profesionist în România”, a declarat Flavius Biea, deţinătorul centurii intercontinentale IBA.

Considerată a fi casa boxului britanic, York Hall a fost deschisă 1929 şi se află în zona Bethnal Green. Locația dispune de o capacitate de 1.200 de locuri, 280 dintre acestea fiind la balcon, cu privire deasupra ringului. York Hall a fost renovată în 2005, după ce, cu doi ani înainte, a fost la un pas de a deveni istorie din cauza unor ambiţii imobiliare.

Boxeri celebri au urcat în ringul amplasat în York Hall. Cel mai cunoscut este Lennox Lewis. Fostul mare campion al greilor l-a învins aici pe Noel Quarless, într-o gală organizată pe 31 ianuarie 1990. A fost o victorie prin TKO, a şaptea a lui Lewis în cariera sa la profesionişti, începută cu un an mai devreme. El a rămas neînvins până în 1994, când s-a înclinat pe ”Wembley Arena” în faţa lui Oliver McCall. Anthony Joshua, Carl Froch, David Haye, Nigel Benn şi Joe Calzaghe sunt alte nume grele care au boxat la York Hall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea are ”urmas” la profesionisti! Boxerul timişorean Andrei Mihai ii calca pe urme

Andrei Mihai, un tânăr talentat obişnuit cu podiumul campionatelor naţionale de amatori, vrea să-i...

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de 28 iunie, în cadrul main-event-ului...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...