Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta în gala din 16 noiembrie 2019 de la Londra, dar şi-a fixat programul de pregătire pentru meciul cu numărul 18 din cariera de profesionist.

Pe data de 3 octombrie, Flavius Biea pleacă în capitala Angliei, unde intră în cantonament pentru a se pune la punct în vederea confruntării de palmares ce se va desfăşura în celebra York Hall.

„Boxând în Anglia mi se pot deschide mult mai repede porţile unui meci spre titlul mondial. Nu renunţ însă la gândul de a organiza în continuare gale de box şi de a promova boxul profesionist în România”, a declarat Flavius Biea, deţinătorul centurii intercontinentale IBA.

Considerată a fi casa boxului britanic, York Hall a fost deschisă 1929 şi se află în zona Bethnal Green. Locația dispune de o capacitate de 1.200 de locuri, 280 dintre acestea fiind la balcon, cu privire deasupra ringului. York Hall a fost renovată în 2005, după ce, cu doi ani înainte, a fost la un pas de a deveni istorie din cauza unor ambiţii imobiliare.

Boxeri celebri au urcat în ringul amplasat în York Hall. Cel mai cunoscut este Lennox Lewis. Fostul mare campion al greilor l-a învins aici pe Noel Quarless, într-o gală organizată pe 31 ianuarie 1990. A fost o victorie prin TKO, a şaptea a lui Lewis în cariera sa la profesionişti, începută cu un an mai devreme. El a rămas neînvins până în 1994, când s-a înclinat pe ”Wembley Arena” în faţa lui Oliver McCall. Anthony Joshua, Carl Froch, David Haye, Nigel Benn şi Joe Calzaghe sunt alte nume grele care au boxat la York Hall.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore