Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timişoara şi-a stabilit lista de „amicale”. Niciun adversar de calibru

- Advertisement -

Dacă primul „amical” al lui Poli, în acest an, este programat la Timişoara, ca încheiere a cantonamentului „local”, alb-negrii şi-au extins lista jocurilor de pregătire cu încă patru partide, dintre care trei în Antalya.

Astfel, primul joc din 2014, pentru Poli, va fi mirercuri, 29 ianuarie 2014, începând cu ora 15:00, când elevii lui Şunda întâlnesc FK Dolina Padina – echipă de ligă secundă din Serbia.

După finalizarea acestui stagiu de pregătire, alb-negrii pleacă într-un al doilea cantonament, de data aceasta în Antalya (Turcia), unde şi-au perfectat până acum trei jocuri amicale. Programul jocurilor din ţara semilunei aduce în faţa prim-divizionarei trei echipe, toate înscrise în primul eşalon al ţărilor din care provin, însă fără a fi prea cunoscute. Astfel, dacă pe 3 februarie 2014, Poli dă piept cu japonezii de la Shonan, pe 5 februarie întâlneşte Zeta Golubovci – echipă ce evoluează în competiţia internă muntenegreană. Ultimul joc stabilit pentru cantonamentul din Turcia, este contra unei alte echipe din spaţiul ex-iugoslav, Poli întâlnind pe 9 februarie pe Olimpik Sarajevo.

După revenirea din acest stagiu, bănăţenii se vor deplasa la Oradea pentru un alt amica, contra divizionarei secunde FC Bihor. „Totodată, în stagiul din Turcia se vor mai susţine două partide-test, pe 1 februarie, respectiv 7 februarie, adversarii urmând să fie anunţaţi în curând” anunţă clubul prin intermediul site-ului oficial.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Adversari foarte buni si potriviti pt. noi, (adica POLI Timisoara), echipa care nu se bate la titlu , ci la retrogradare.Probabil „autorul” este un specialist si un degustator frecvent a campionatelor ex.jugoslave,astfel ca le catalogheaza extrem de slabe. Desi din aceste campionate jucatorii se vand mai bine, decat cei din CELEBRA liga a lui militica,pardon ginica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore