Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timişoara şi-a stabilit lista de "amicale". Niciun adversar de calibru

Poli Timişoara şi-a stabilit lista de „amicale”. Niciun adversar de calibru

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă primul „amical” al lui Poli, în acest an, este programat la Timişoara, ca încheiere a cantonamentului „local”, alb-negrii şi-au extins lista jocurilor de pregătire cu încă patru partide, dintre care trei în Antalya.

Astfel, primul joc din 2014, pentru Poli, va fi mirercuri, 29 ianuarie 2014, începând cu ora 15:00, când elevii lui Şunda întâlnesc FK Dolina Padina – echipă de ligă secundă din Serbia.

După finalizarea acestui stagiu de pregătire, alb-negrii pleacă într-un al doilea cantonament, de data aceasta în Antalya (Turcia), unde şi-au perfectat până acum trei jocuri amicale. Programul jocurilor din ţara semilunei aduce în faţa prim-divizionarei trei echipe, toate înscrise în primul eşalon al ţărilor din care provin, însă fără a fi prea cunoscute. Astfel, dacă pe 3 februarie 2014, Poli dă piept cu japonezii de la Shonan, pe 5 februarie întâlneşte Zeta Golubovci – echipă ce evoluează în competiţia internă muntenegreană. Ultimul joc stabilit pentru cantonamentul din Turcia, este contra unei alte echipe din spaţiul ex-iugoslav, Poli întâlnind pe 9 februarie pe Olimpik Sarajevo.

După revenirea din acest stagiu, bănăţenii se vor deplasa la Oradea pentru un alt amica, contra divizionarei secunde FC Bihor. „Totodată, în stagiul din Turcia se vor mai susţine două partide-test, pe 1 februarie, respectiv 7 februarie, adversarii urmând să fie anunţaţi în curând” anunţă clubul prin intermediul site-ului oficial.

1 COMENTARIU

  1. Adversari foarte buni si potriviti pt. noi, (adica POLI Timisoara), echipa care nu se bate la titlu , ci la retrogradare.Probabil „autorul” este un specialist si un degustator frecvent a campionatelor ex.jugoslave,astfel ca le catalogheaza extrem de slabe. Desi din aceste campionate jucatorii se vand mai bine, decat cei din CELEBRA liga a lui militica,pardon ginica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...