Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAu picat cu BRIO! Vigilenţa poliţiştilor locali, testată cu două pistoale de...

Au picat cu BRIO! Vigilenţa poliţiştilor locali, testată cu două pistoale de jucărie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primesc bani buni lunar ca să ne păzească de diverse pericole din oraş, însă îndolenţa cu care unii dintre ei înţeleg să îşi facă meseria este revoltătoare. Vorbim de agenţii de la Poliţia Locală din Timişoara, care printre alte îndatoriri o au şi pe aceea de a asigura paza şi ordinea la meciurile echipei ACS Poli. Vigilenţa acestora a fost testată de timişoreanul Cristian Brâncovan, care încercând să vadă cât de bine sunt verificaţi cei care pătrund pe stadion şi-a ascuns la şosete două pistoale de jucărie.

„Am intrat pe stadion cu două pistoale ca să testez vigilența Poliției Locale, am cumpărat apă și suc, fierte, în timp ce la tribuna oficială se servea bere rece, și am plecat convins că oricâte zeci de milioane de euro, bani publici, o să se investească, an de an, un arbitru corupt poarte anula tot efortul comunității, caz în care aș prefera ca banul public să se investească strict în infrastructură. Voi cum ați trăit meciul și cu ce impresii ați plecat legat de organizare?”, a scris Brâncovan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare