Primesc bani buni lunar ca să ne păzească de diverse pericole din oraş, însă îndolenţa cu care unii dintre ei înţeleg să îşi facă meseria este revoltătoare. Vorbim de agenţii de la Poliţia Locală din Timişoara, care printre alte îndatoriri o au şi pe aceea de a asigura paza şi ordinea la meciurile echipei ACS Poli. Vigilenţa acestora a fost testată de timişoreanul Cristian Brâncovan, care încercând să vadă cât de bine sunt verificaţi cei care pătrund pe stadion şi-a ascuns la şosete două pistoale de jucărie.

„Am intrat pe stadion cu două pistoale ca să testez vigilența Poliției Locale, am cumpărat apă și suc, fierte, în timp ce la tribuna oficială se servea bere rece, și am plecat convins că oricâte zeci de milioane de euro, bani publici, o să se investească, an de an, un arbitru corupt poarte anula tot efortul comunității, caz în care aș prefera ca banul public să se investească strict în infrastructură. Voi cum ați trăit meciul și cu ce impresii ați plecat legat de organizare?”, a scris Brâncovan pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.