Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sunteţi sătui de șantierele de la pasajele Jiul și Popa Șapcă? Ce progrese anunță primarul Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cozile interminabile din zonele centrale ale oraşului vor deveni doar o amintire, promite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a oferit recent informaţii legate de stadiul lucrărilor de lărgire a Pasajelor Jiul şi Popa Şapcă. Conform edilului, pe ambele şantiere lucrările ar trebuie să se încheie înainte de termen.

„La Jiul am fost pe teren, stăm foarte bine, ceea ce am spus pot reitera și o fac de fiecare dată pentru a și insufla optimism cetățenilor. Astă-noapte s-a lucrat la mutarea firelor de troleibuz pe noii stâlpi. S-a lucrat noaptea, se lucrează și ziua și sunt toate premisele că în luna septembrie, spre finalul lunii, să încheiem lucrările la acest pasaj. La strada Popa Șapcă ni s-a reiterat de către CFR București că vom primi aprobări să lucrăm în perioada 21 -28 august, altfel spus, ni s-a înnoit promisiunea că se va întrerupe traficul feroviar în zonă. Noi vom asigura transbordarea călătorilor în Gara de est și vom face să nu aibă de suferit nimeni, toți călătorii pot merge pe ruta respectivă fără nicio problemă, doar cu puțin disconfort doar celor legate de transbordare. Într-o săptămână se va încheia lucrul la pasajul propriu-zis, astfel că acolo se va lucra zi și noapte”, a declarat edilul-șef al Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Transportul scolar si alte linii STPT, modificari din cauza santierelor si a Festivalului Plai

Șantierul care duce la închiderea traficului din centrul Timișoarei, dar și Festivalul Plai, care...

VIDEO Primarul Timisoarei a descoperit ”progrese semnificative” pe santierul podului Dragalina

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat o ănregistrare video pe pagina sa de Facebook,...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...