Sunteţi sătui de șantierele de la pasajele Jiul și Popa Șapcă? Ce progrese anunță primarul Robu

Date:

Cozile interminabile din zonele centrale ale oraşului vor deveni doar o amintire, promite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a oferit recent informaţii legate de stadiul lucrărilor de lărgire a Pasajelor Jiul şi Popa Şapcă. Conform edilului, pe ambele şantiere lucrările ar trebuie să se încheie înainte de termen.

„La Jiul am fost pe teren, stăm foarte bine, ceea ce am spus pot reitera și o fac de fiecare dată pentru a și insufla optimism cetățenilor. Astă-noapte s-a lucrat la mutarea firelor de troleibuz pe noii stâlpi. S-a lucrat noaptea, se lucrează și ziua și sunt toate premisele că în luna septembrie, spre finalul lunii, să încheiem lucrările la acest pasaj. La strada Popa Șapcă ni s-a reiterat de către CFR București că vom primi aprobări să lucrăm în perioada 21 -28 august, altfel spus, ni s-a înnoit promisiunea că se va întrerupe traficul feroviar în zonă. Noi vom asigura transbordarea călătorilor în Gara de est și vom face să nu aibă de suferit nimeni, toți călătorii pot merge pe ruta respectivă fără nicio problemă, doar cu puțin disconfort doar celor legate de transbordare. Într-o săptămână se va încheia lucrul la pasajul propriu-zis, astfel că acolo se va lucra zi și noapte”, a declarat edilul-șef al Timișoarei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare