Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat o ănregistrare video pe pagina sa de Facebook, precizând că la reabilitarea podului Dragalania a descoperit ”progrese semnificative”.

Anunțată pentru luna septembrie a acestui an, închiderea șantierului de reabilitare a podului Dragalina și reluarea traficului pe noua ”înfățișare” a lui, pare să ”intre în linie dreaptă”, ca să utilizăm o sintagmă preferată de edilul Timișoarei, Nicolae Robu, care a fost ieri pe șantierul amintit și a făcut un mic ”sumar” a ceea ce a constatat.

”Noi progrese semnificative la Podul Dragalina! Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!” a scris liberalul din fruntea Primăriei Timișoara pe pagina sa de Facebook, acolo unde a reiterat faptul că traficul va fi reluat pe podul menționat chiar în luna septembrie a acestui an.

”La momentul vizitei mele de astăzi pe șantier, situația era următoarea:

  1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.
  2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilor
    Ceea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă.

Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci”, a menționat primarul capitalei Banatului.

NOI PROGRESE SEMNIFICATIVE LA PODUL DRAGALINA! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!La momentul vizitei mele de astăzi pe șantier, situația era următoarea:1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilorCeea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă. Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci.

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 24 iunie 2019

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.