ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Primarul Timisoarei a descoperit ”progrese semnificative” pe santierul podului Dragalina

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat o ănregistrare video pe pagina sa de Facebook, precizând că la reabilitarea podului Dragalania a descoperit ”progrese semnificative”.

Anunțată pentru luna septembrie a acestui an, închiderea șantierului de reabilitare a podului Dragalina și reluarea traficului pe noua ”înfățișare” a lui, pare să ”intre în linie dreaptă”, ca să utilizăm o sintagmă preferată de edilul Timișoarei, Nicolae Robu, care a fost ieri pe șantierul amintit și a făcut un mic ”sumar” a ceea ce a constatat.

”Noi progrese semnificative la Podul Dragalina! Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!” a scris liberalul din fruntea Primăriei Timișoara pe pagina sa de Facebook, acolo unde a reiterat faptul că traficul va fi reluat pe podul menționat chiar în luna septembrie a acestui an.

”La momentul vizitei mele de astăzi pe șantier, situația era următoarea:

  1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.
  2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilor
    Ceea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă.

Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci”, a menționat primarul capitalei Banatului.

NOI PROGRESE SEMNIFICATIVE LA PODUL DRAGALINA! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!La momentul vizitei mele de astăzi pe șantier, situația era următoarea:1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilorCeea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă. Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci.

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 24 iunie 2019
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore