Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu este de două zile în Spania, într-o vizită de lucru. Vezi ce a făcut! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Nicolae Robu își ține concetățenii la curent cu tot ce face în vizita de lucru din Spania. Edilul a povestit succint, pe pagina de Facebook, ce a făcut în fiecare zi de când e plecat. Prima zi de vizită a fost miercuri, 26 martie. Edilul a vizitat Țara Bascilor, unde a avut patru întâlniri oficiale cu primarul din Pamplona, Prim-Ministrul din Navarra, președintele Camerei de Comerț, și cu prefectul Comunității Autonome din Navarra. Mai mult, Robu a făcut și o vizită la Centrul de Congrese și Expoziții. La sfârșitul întâlnirilor, ediul și-a prezentat concluziile zilei de lucru:

„Am valorificat din plin oportunitățile avute de a promova Timișoara, atât în general, pur și simplu, cât și ca și oraș candidat la calitatea de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Am punctat valențele Timișoarei de centru economic puternic, centru universitar puternic, centru cultural puternic, oraș al toleranței și respectului între oameni. Spaniolii sunt oameni extraordinari, prietenoși, plăcuți și plini de inițiativă, extrem de imaginativi” a scris Robu pe Facebook.

Primarul nu s-a oprit aici, ci a făcut un rezumat și al zilei următoare, joi, 27 martie. Astfel, Robu a avut întâlniri oficiale cu secretarul de stat pentru cultură al Guvernului Basc și cu secretarul general al Guvernului Basc pentru relații internaționale. Apoi, edilul a fost să viziteze câteva muzee: Guggenheim din Bilbao și Muzeul Basc de Artă Contemporană „Artium” din Victoria (capital politică a Țării Bascilor).

sursă foto: Facebook Nicolae Robu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare