Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ţiganii din Timişoara pot răsufla uşuraţi. Adio taxă pe turnuleţ

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ţiganii din Timişoara pot răsufla uşuraţi. Taxa inedită pe care primarul Timişoarei a anunţat-o în urmă cu o jumătate de an a devenit istorie, înainte de a deveni realitate. Aceasta nu poate fi aplicată pentru că în codul fiscal nu există nici o prevedere prin care ar putea fi introdusă.

„Vom introduce o taxă pentru fiecare turnuleţ”, este declaraţia pe care Nicolae Robu a făcut-o în urmă cu şase luni. Ideea edilului-şef al Timişoarei trebuia să ajungă pe masa consilierilor locali, însă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Astăzi, primarul Timişoarei a declarat pentru StirileProTV.ro/Vest că această taxă este practic imposibilă.

„Deocamdata nu am luat nici o măsură. A fost mai mult un mesaj către cei care au asemenea construcţii, să ştie că nu se vor mai putea construi asemenea turnuleţe. Nu putem reacţiona nici retroactiv. Era foarte greu să introducem această taxă pentru că nu avem prevederi în codul fiscal care să ne permită acest lucru”, a spus primarul Nicolae Robu.

Vizate de taxa pe turnuleţe erau clanurile de rromi, care au pus mâna pe o mare parte din clădirile aflate în zona centrală a Timişoarei. Totuşi, aceştia au fost avertizaţi că se va trece la demolări în cazul în care mai construiesc fără autorizaţie.

„Am avut săptămâna trecută o întrevedere cu şapte lideri ai comunităţii rrome din Timişoara. Le-am transmis să ia măsuri, astfel încât să nu se mai construiască fără autorizaţie pentru că vom trece imediat la demolări”, a continuat edilul timişorean.

Rromii pot răsufla uşuraţi. Nu îi taxează nimeni pentru construcţiile kitch-oase şi opulente, prin care încearcă să-şi arate faima şi bogaţia. Sursa:stirileprotv.ro. Foto:enational.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore