Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSosirea weekend-ului ÎNTEȚEȘTE controalele asupra cluburilor din Timișoara

Sosirea weekend-ului ÎNTEȚEȘTE controalele asupra cluburilor din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La fel ca în toată țara, și cluburile din Timișoara vor fi controlate la sânge. Toate aceste verificări sunt, desigur, efectul dezastrului din clubul Colectiv, care a adus România într-un nou moment de cumpănă. De la momentul întâmplării tragediei și până acum au fost deja verificate unele localuri din Timișoara, în vreme ce altele, cum e clubul Daos, și-a anunțat închiderea temporară, fără a specifica o dată a deschiderii, până se vor face verificări de specialiști, în întâmpinarea unor eventuale cazuri nefericite.

Precauția, așadar, este un cuvânt aparent la tot pasul în aceste zile. Acum, mai ales că sosește un nou weekend, controalele nu doar că vor continua, ci vor fi întețite. Mai multe echipe complexe de verificare vor bate la ușile cluburilor și vor controla la sânge, până când nu va mai exista nicio urmă de dubiu în vederea unui eveniment nefericit. „Mai ales că vine sfârșitul săptămânii, atunci când localurile sunt și mai frecventate, vor fi controale continue. Este făcută planificarea de către echipele complexe care vor efectua controalele”, a spus Nicolae Robu.

Coordonatorul acestor controale este Dorel Cojan, directorul Poliției Locale Timișoara.

[responsive_youtube

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

  1. Asta sa o trecem la gluma zilei!Autoritatea de control si singura in masura sa verifice aceste cluburi este ISU prin inspectorii acestora in nici un caz „controale complexe….” coordonate de un dinozaur ca si Cojan care face de toate si nimic! In afara faptului ca e un lingau recunoscut ce „talente” ascunse are acest penal Cojan?Oricum ,curand si pentru el si nu numai va venii ora prezentei pe la parchet…poate va lamurii acolo niste lucruri mai spinioase decat cluburile …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare