Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRepercursiunile incidentului din Colectiv. Clubul Daos își suspendă voluntar activitatea

Repercursiunile incidentului din Colectiv. Clubul Daos își suspendă voluntar activitatea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unele cluburi din Timișoara nu au mai așteptat nici măcar controalele autorităților pentru a stabili neregularitățile interioare. Pentru a evita orice tragedie asemănătoare celei din București, clubul Daos a anunțat că își suspendă temporar activitatea pentru a efectua un audit al măsurilor de siguranță la incendiu.

„Ca urmare a tragicelor evenimente din clubul Colectiv, managementul Club Daos a decis suspendarea temporară a activității clubului pentru efectuarea unui audit al măsurătorilor de siguranță la incendiu de către o firmă autorizată, și efectuarea de lucrări de modernizare a spațiului pentru creșterea siguranței în exploatare. Menționăm faptul că suspendarea activității se face voluntar de către noi, ca un răspuns responsabil la preocuparea crescută a opiniei publice privitoare la siguranța împotriva incendiilor. De asemenea, menționăm faptul că Clubul Daos deține 3 (trei) căi de evacuare duble, hidrant, extinctoare, personal și tehnicieni instruiți să acționeze în caz de urgență. Vă mulțumim pentru înțelegere, sperăm să trecem peste această încercare și să ne regăsim cât mai curând mai buni și mai puternici”, s-a arătat pe pagina de Facebook a clubului Daos.

Foto: Facebook / DAOS club

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare