Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDemisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara! Cu echipa Dinamo!

Demisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara! Cu echipa Dinamo!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul premier al României, Victor Viorel Ponta a aterizat la ora 18:35 pe Aeroportul Internațional Timișoara. Social-democratul, care a rămas și fără ”ciolanul” de la conducerea PSD, a sosit cu avionul cu care au venit în capitala Banatului fotbaliștii de la Dinamo București, echipă cu care Poli joacă mâine seară.

Ponta a coborât primul din avion și a părăsit rapid și extrem de bine ”pitit” aeroportul, fostul premier fiind preluat de un luxos SUV Porsche Cayenne, cu numere de înmatriculare TM XX BEG, o mașină de teren aparținând Bega Group -compania fraților Cristescu-, cunoscuți ca apropiați ai Partidului Social Democrat. În SUV-ul de culoare neagră se aflau fostul senator PSD Ilie Sârbu și Emil Cristescu.

Aceasta este a treia vizită făcută de Ponta Timișoarei în ultima perioadă, toate fiind neanunțate și nemediatizate, cel mai probabil fostul ”șef” de la Palatul Victoria nedorind să dea ochii cu timișorenii, știind că în această zonă nu este prea iubit.

Ar fi interesant de știut, de asemenea, ce face Ponta în ”fieful” frațillor ”bicicletă”, la numai două zile după ce a renunțat la fotoliul de premier. Poate c-a venit ”la împărăție” să-și facă calculele pentru viitorul în politica românească. Dacă îl mai are… Să nu uităm că în această dimineaţă a avut loc un nou termen în Camera de consiliu a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul în care Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...