victor-ponta

Fostul premier al României, Victor Viorel Ponta a aterizat la ora 18:35 pe Aeroportul Internațional Timișoara. Social-democratul, care a rămas și fără ”ciolanul” de la conducerea PSD, a sosit cu avionul cu care au venit în capitala Banatului fotbaliștii de la Dinamo București, echipă cu care Poli joacă mâine seară.

Ponta a coborât primul din avion și a părăsit rapid și extrem de bine ”pitit” aeroportul, fostul premier fiind preluat de un luxos SUV Porsche Cayenne, cu numere de înmatriculare TM XX BEG, o mașină de teren aparținând Bega Group -compania fraților Cristescu-, cunoscuți ca apropiați ai Partidului Social Democrat. În SUV-ul de culoare neagră se aflau fostul senator PSD Ilie Sârbu și Emil Cristescu.

Aceasta este a treia vizită făcută de Ponta Timișoarei în ultima perioadă, toate fiind neanunțate și nemediatizate, cel mai probabil fostul ”șef” de la Palatul Victoria nedorind să dea ochii cu timișorenii, știind că în această zonă nu este prea iubit.

Ar fi interesant de știut, de asemenea, ce face Ponta în ”fieful” frațillor ”bicicletă”, la numai două zile după ce a renunțat la fotoliul de premier. Poate c-a venit ”la împărăție” să-și facă calculele pentru viitorul în politica românească. Dacă îl mai are… Să nu uităm că în această dimineaţă a avut loc un nou termen în Camera de consiliu a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul în care Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.