Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Demisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara! Cu echipa Dinamo!

- Advertisement -

Fostul premier al României, Victor Viorel Ponta a aterizat la ora 18:35 pe Aeroportul Internațional Timișoara. Social-democratul, care a rămas și fără ”ciolanul” de la conducerea PSD, a sosit cu avionul cu care au venit în capitala Banatului fotbaliștii de la Dinamo București, echipă cu care Poli joacă mâine seară.

Ponta a coborât primul din avion și a părăsit rapid și extrem de bine ”pitit” aeroportul, fostul premier fiind preluat de un luxos SUV Porsche Cayenne, cu numere de înmatriculare TM XX BEG, o mașină de teren aparținând Bega Group -compania fraților Cristescu-, cunoscuți ca apropiați ai Partidului Social Democrat. În SUV-ul de culoare neagră se aflau fostul senator PSD Ilie Sârbu și Emil Cristescu.

Aceasta este a treia vizită făcută de Ponta Timișoarei în ultima perioadă, toate fiind neanunțate și nemediatizate, cel mai probabil fostul ”șef” de la Palatul Victoria nedorind să dea ochii cu timișorenii, știind că în această zonă nu este prea iubit.

Ar fi interesant de știut, de asemenea, ce face Ponta în ”fieful” frațillor ”bicicletă”, la numai două zile după ce a renunțat la fotoliul de premier. Poate c-a venit ”la împărăție” să-și facă calculele pentru viitorul în politica românească. Dacă îl mai are… Să nu uităm că în această dimineaţă a avut loc un nou termen în Camera de consiliu a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul în care Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore