Transfer aeroport
0.8 C
Timișoara
29-feb.- 2020
Transfer aeroport

Căpșuni și circ în Piața Dacia. Robu s-a certat cu un „susținător” PSD

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

La vizita de inaugurare pe care a făcut-o în Zona Dacia, edilul Nicolae Robu a fost abordat de mai mulți localnici, aflați la cumpărături sau doar în trecere. Dacă unii voiau să îi mulțumească pentru amenajările din oraș, iar alții i-au cerut să rezolve probleme legate de șosele, trotuare sau parcuri, câțiva au ținut să îi reproșeze primarului faptul că s-a întâlnit cu  președintele Traian Băsescu sau că ACS Poli Timișoara va retrograda.

Astfel, un cetățean aflat la vârsta a treia s-a plâns de faptul că lucrările au fost realizate prost, și l-a întrebat pe edil de ce s-a întâlnit duminică, la Primărie, cu președintele Traian Băsescu. Robu a reacționat imediat și l-a acuzat pe pensionar că „v-a trimis aici PSD, să ne bruiați acțiunea, dacă vreți haideți cu mine să vedem cum s-a reamenajat”.  Cel în cauză nu i-a onorat invitația. Edilul s-a lăudat apoi că „l-am simțit și când i-am pus câteva întrebări, s-a devoalat imediat, așa fac cei de la PSD”. Din mulțimea adunată în jurul său i s-a răspuns „Ați fost frați de cruce!”

În continuare, în timp ce se plimba prin zonă, o altă persoană a venit să îl ia la bani mărunți, de data aceasta cu privire la soarta echipei de fotbal. Bărbatul l-a întrebat pe Robu de ce nu a pus presiuni mai mari pe fotbaliști și pe antrenori și de ce nu s-au investit bani mai mulți la echipă. Primarul a răspuns că nu sunt mai mulți bani, iar municipalitatea nu a reușit să facă rost de investiții private.

Spre finalul vizitei, o femeie ce locuia pe strada Timiș i-a cerut primarului să intervină pe strada respectivă, deoarece aleile sunt distruse, și să taie, dacă se poate, și plopii din zonă, care reprezintă un pericol. Puși sub presiune, oficialii primăriei s-au pus pe dat telefoane ca să rezolve problema plopilor. Într-un final, i s-a promis locatarei că săptămâna viitoare cineva se va ocupa și de copacii în cauză.

La finalul vizitei, primarul a cumpărat căpșuni și cireșe și le-a promis vânzătorilor de legume și fructe că, în curând, se va interveni și la modernizarea acoperișului pieței: N-aş putea să vă spun când s-au făcut ultima dată investiţii în această piaţă, dar cred că nu chiar recent. Cred că a trecut destul de multă vreme…

 

 

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Cum lucrau designerii de reclame acum un veac şi jumătate? Reclame din ziarele Timişului din secolul XIX! – Timişul de ieri –

Într-o epocă în care reclama este vitală, şi PR-ii şi designerii caută cele mai sugestive iamgini şi scenarii pentru...