Căpșuni și circ în Piața Dacia. Robu s-a certat cu un „susținător” PSD

- Advertisement -

La vizita de inaugurare pe care a făcut-o în Zona Dacia, edilul Nicolae Robu a fost abordat de mai mulți localnici, aflați la cumpărături sau doar în trecere. Dacă unii voiau să îi mulțumească pentru amenajările din oraș, iar alții i-au cerut să rezolve probleme legate de șosele, trotuare sau parcuri, câțiva au ținut să îi reproșeze primarului faptul că s-a întâlnit cu  președintele Traian Băsescu sau că ACS Poli Timișoara va retrograda.

Astfel, un cetățean aflat la vârsta a treia s-a plâns de faptul că lucrările au fost realizate prost, și l-a întrebat pe edil de ce s-a întâlnit duminică, la Primărie, cu președintele Traian Băsescu. Robu a reacționat imediat și l-a acuzat pe pensionar că „v-a trimis aici PSD, să ne bruiați acțiunea, dacă vreți haideți cu mine să vedem cum s-a reamenajat”.  Cel în cauză nu i-a onorat invitația. Edilul s-a lăudat apoi că „l-am simțit și când i-am pus câteva întrebări, s-a devoalat imediat, așa fac cei de la PSD”. Din mulțimea adunată în jurul său i s-a răspuns „Ați fost frați de cruce!”

În continuare, în timp ce se plimba prin zonă, o altă persoană a venit să îl ia la bani mărunți, de data aceasta cu privire la soarta echipei de fotbal. Bărbatul l-a întrebat pe Robu de ce nu a pus presiuni mai mari pe fotbaliști și pe antrenori și de ce nu s-au investit bani mai mulți la echipă. Primarul a răspuns că nu sunt mai mulți bani, iar municipalitatea nu a reușit să facă rost de investiții private.

Spre finalul vizitei, o femeie ce locuia pe strada Timiș i-a cerut primarului să intervină pe strada respectivă, deoarece aleile sunt distruse, și să taie, dacă se poate, și plopii din zonă, care reprezintă un pericol. Puși sub presiune, oficialii primăriei s-au pus pe dat telefoane ca să rezolve problema plopilor. Într-un final, i s-a promis locatarei că săptămâna viitoare cineva se va ocupa și de copacii în cauză.

La finalul vizitei, primarul a cumpărat căpșuni și cireșe și le-a promis vânzătorilor de legume și fructe că, în curând, se va interveni și la modernizarea acoperișului pieței: N-aş putea să vă spun când s-au făcut ultima dată investiţii în această piaţă, dar cred că nu chiar recent. Cred că a trecut destul de multă vreme…

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare