Municipalitatea a inaugurat tronsonul renovat de pe Calea Circumvalațiunii FOTO

- Advertisement -

Municipalitatea a inaugurat astăzi lucrarea de renovare a Căii Circumvalaţiunii, pe tronsonul delimitat de str. Gheorghe Lazăr – Calea Bogdăneştilor. Astfel, aici s-a aşternut covor asfaltic pe partea carosabilă, pe o lungime de 367 m, cuprinzând toate benzile de ciculaţie auto.

De asemenea, s-a realizat şi marcajul rutier în vederea asigurării siguranţei circulaţiei rutiere şi pietonale. Suprafaţa totală reabilitată este de 5.440 mp, valoarea lucrărilor este de 396.038 (TVA inclus) lei, executant S.C. RSG S.R.L.

Am reabilitat Calea Circumvalațiunii pe o porțiune de aproximativ 370 de metri pe 4 benzi, între străzile Gheorghe Lazăr și Calea Bogdăneștilor. Pe noi ne preocupă să asigurăm netezime și condiții foarte bune de trafic în tot orașul. Aici am reușit să facem o lucrare deosebit de bună pe una din arterele circulate. Vom continua peste tot unde este nevoie. Vom continua proiecte ambițioase de punere la punct a infrastructurii urbane a orașului, în primul rând a infrastructurii de trafic” a declarat Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare