ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

P.D.L. a depus la C.C.R. două sesizări privind neconstituţionalitatea modificărilor la Codul Penal adoptate de U.S.L.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Acum un an, românii au ales U.S.L. în proporţie de 70 la sută dar, din păcate s-au ales cu cea mai coruptă, nocivă şi incompetentă guvernare de după 1990. Este o guvernare anti-naţională, anti-europeană şi anti-socială. În loc să guverneze, să creeze locuri de muncă, ei se gândesc din nou să creeze super-imunitate pentru parlamentarii lor, să îşi scoată prietenii din închisori şi să îi apere pe cei care sunt în atenţia justiţiei. P.S.D. şi P.N.L. nu au încetat nicio clipă să îşi pună în practică obiectivele propuse în puciul început în vara anului trecut. Vă reamintesc că încă de la începutul acestui an au întreprins numeroase demersuri pentru a crea o super-imunitate parlamentarilor lor prin modificările operate statutului parlamentarilor. De cinci ori, P.D.L. a contestat modificările la Curtea Constituţională şi de fiecare dată a câştigat. Numai că acum, în miez de noapte, prin modificări aduse Codului Penal au încercat să îşi promoveze aceleaşi idei şi să le pună în lege”, a declarat Vasile Blaga.

Preşedintele P.D.L. a prezentat cele două sesizări depuse de partidul pe care îl conduce. Prima dintre ele se referă la articolul 253 care reglementează condiţiile speciale pentru o categorie de aleşi în ce priveşte conflictul de interese, îar cea de-a doua sesizare se referă la articolul 147 Cod Penal prin care parlamentarii au fost scoşi din rândul funcţionarilor publici, dar şi la articolul 309 referitor la prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni.

“Credem că motivaţiile noastre vor fi suficiente pentru ca cele două acte să fie declarate neconstituţionale”, a adăugat Vasile Blaga.

El a precizat că “Ponta şi Antonescu nu fac altceva decât să încerce să îi prostească pe români” anunţând public faptul că sprijină rediscutarea celor două legi. “Nu se mai poate face asta şi cei doi ştiu suficient de bine proceduri parlamentare. Sunt doar speriaţi de reacţiile din rândul opiniei publice şi statelor occidentale”, a încheiat Vasile Blaga.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore