Robu se ţine de promisiuni, acvariul din centru va disparea înainte de Crăciun

0
895

 Primarul Timişoarei ,Nicolae Robu a semnat plin de voioşie certificatul prin care se cere demolarea Acvariului din centrul oraşului,chiar în ziua de Sfantul Nicolae. Robu se declară pe deplin mulţumit de rezultat: „Asta înseamnă că, în scurt timp, acea construcție va dispărea din Piaţa Victoriei aşa cum am promis că se va întâmpla în primele şase luni ale mandatului meu”.

Mai mult decât atât chiar proprietarul construcţiei , a depus pe data de 5 decembrie, o cerere la Urbanism, prin care cerea să  se demareze demolarea. „Sunt pregătit de foarte multă vreme pentru momentul acesta, dau semnătura cu plăcere maximă” a afirmat Nicolae Robu.

Până la Crăciun,se susţine faptul că acvariul va dispărea,toate negocierile fiind finalizate în urmă cu câteva zile odată cu aprobarea Consiliul Local Timișoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.