Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Veşti proaste pentru susţinatorii candidatului Valeriu Tabară care a suferit un grav accident de circulaţie in judetul Timiş

Veşti proaste pentru susţinatorii candidatului Valeriu Tabară care a suferit un grav accident de circulaţie in judetul Timiş 1Candidatul ARD, Valeriu Tabară,implicat într-un accident rutier petrecut în decursul acestei zile la ieşirea din Izvin spre Recas, la aproximativ 20 de kilometri de Timisoara.

 Incidentul s-a datorat, susţine Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş – Madălina Mezdrea pierderii controlului volanului. Domnul  Valeriu Tabară, fost ministru al Agriculturii , în vârstă de 63 de ani, candidează  din nou pentru un alt mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş, judeţul Timiş.

 Martorii prezenţi la incident susţin faptul că Valeriu Tabară era singur în maşină iar potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului – Tabară era conştient, însa acuza dureri grave la membrele inferioare. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, a confirmat faptul că Valeriu Tabară va fi internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, însă nu a declarat cu privire la starea acestuia.

Atât colegii cât şi contracandidaţii acestuia îi sunt alături, unul dintre candidaţii USL facându-şi publică dorinţa de însănătoşire a acestuia: „As vrea sa ii urez multa sanatate domnului Valeriu Tabara. Inainte de toate, suntem oameni”-Sorin Grindeanu.

 

UPDATE:  Potrivit medicilor, Valeriu Tabără se află într-o stare gravă având dublă fractură de col femural, ceea ce necesită o perioadă lungă de recuperare, mai exact peste 6 săptămâni, se poate ajunge chiar la implantarea unor proteze deoarece osul este foarte zdorbit.

Până în prezent medici nu au menţionat vreo lovitură la cap.

Revenim cu informaţii

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Sincer nu ma incanta deloc acest eveniment, chiar daca omul ca si politician are tot felul de etichete puse, mai mult sau mai putin adevarate. Pana la urma este un om si sper sa scape cu bine din asta. Multa sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore