AcasăStiriCâteva străzi din Timișoara și două localități din județ rămân fără apă...

Câteva străzi din Timișoara și două localități din județ rămân fără apă rece. Vezi care sunt!

Compania care furnizează apa rece la nivelul județului Timiș, Aquatim, a anunțat cu puțin timp în urmă că va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii.

De această măsură vor fi afectați consumatorii care locuiesc în Timișoara, pe străzile Ciprian Porumbescu, Diaconul Coresi, Gavril Musicescu, între Hărniciei și Calea Șagului, Surorile Martir Caceu, dar și în Remetea Mare și Izvin.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, precizează reprezentanții Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, abonații Aquatim sunt rugați să contacteze Dispeceratul companiei, la numerele de telefon 0256-201.362 sau 0756-119.528 non-stop.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente