Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAsistenţa Socială promovată de studenţi, la Timişoara

Asistenţa Socială promovată de studenţi, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Organizatorii îşi propun să promoveze educaţia socială şi profesia de asistent social în comunitatea timişoreană, precum şi să realizeze o acțiune de sprijin pentru Asociaţia „Alex, Radu şi Autismul”. Totodată, evenimentul va oferi un model de acţiune caritabilă în sprijinul membrilor comunităţii aflaţi în dificultate şi va atrage atenţia asupra demersurilor netransparante. Specialiştii subliniază că domeniul asistenței sociale presupune oferirea de ajutor într-o manieră profesională persoanelor aflate în nevoie, pentru stabilirea funcţionalităţii psiho-sociale a acestora. Asistenţii sociali facilitează, în baza unor metodologii şi valori profesionale bine stabilite, independenţa socio-materială a indivizilor şi nu dependenţa permanentă a acestora faţă de comunităţile în care trăiesc.

Evenimentul, care va avea loc la etajul întâi al clădirii şi va include: prezentări video cu privire la profesia de asistent social, distribuirea de materiale informative, vânzarea de obiecte handmade realizate de membri ai ONG-urilor locale şi de persoane fizice, concerte, dezbateri şi multe altele.

Informații suplimentare se pot obţine de la coordonatorul evenimentului: lect. univ. dr. Carmen Stanciu, tel 0744.299.885 sau e-mail stanciucarmen@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Panica si flacari la Shopping City. Un magazin din mall a luat foc

Mobilizare impresionantă de forţe la mall-ul din Calea Şagului, în această seară. Unul din...

Gripa face ravagii! Copil diagnosticat la Resita, internat la Terapie Intensiva in Timisoara

Un copil de doar cinci ani de zile a fost internat la Terapie Intensivă...

Hai la mall si doneaza sange pentru a salva o viata. Campanie speciala in luna iubirii

Criza de sânge din spitalele din România nu mai este de mult timp un...