Transfer aeroport

Organizatorii îşi propun să promoveze educaţia socială şi profesia de asistent social în comunitatea timişoreană, precum şi să realizeze o acțiune de sprijin pentru Asociaţia „Alex, Radu şi Autismul”. Totodată, evenimentul va oferi un model de acţiune caritabilă în sprijinul membrilor comunităţii aflaţi în dificultate şi va atrage atenţia asupra demersurilor netransparante. Specialiştii subliniază că domeniul asistenței sociale presupune oferirea de ajutor într-o manieră profesională persoanelor aflate în nevoie, pentru stabilirea funcţionalităţii psiho-sociale a acestora. Asistenţii sociali facilitează, în baza unor metodologii şi valori profesionale bine stabilite, independenţa socio-materială a indivizilor şi nu dependenţa permanentă a acestora faţă de comunităţile în care trăiesc.

Evenimentul, care va avea loc la etajul întâi al clădirii şi va include: prezentări video cu privire la profesia de asistent social, distribuirea de materiale informative, vânzarea de obiecte handmade realizate de membri ai ONG-urilor locale şi de persoane fizice, concerte, dezbateri şi multe altele.

Informații suplimentare se pot obţine de la coordonatorul evenimentului: lect. univ. dr. Carmen Stanciu, tel 0744.299.885 sau e-mail stanciucarmen@yahoo.com.