Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDan Negru se LAUDĂ cu o super-realizare: "Sunt KO. Nicu Covaci, săr’mâna!"

Dan Negru se LAUDĂ cu o super-realizare: „Sunt KO. Nicu Covaci, săr’mâna!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Flavius Hosu, fostul concurent al emisiunii prezentate de Dan Negru, „Next Star”, a ajuns de pe scena show-ului tv, pe scena legendarei trupe Phoenix. Puştiul, în vârstă de numai 13 ani, a demonstrat că are un talent extraordinar, motiv pentru a reuşit să devină noul toboşar al trupei Phoenix: „Am fost invitat de Nicu Covaci la un concert în Bucureşti, pentru care am învăţat 27 de piese în două săptămâni. De asemenea, am mai fost alături de ei într-un concert la Mamaia la care trebuia să cânt două piese, dar până la urmă am stat pe scenă alături de ei tot concertul”, povesteşte Flavius.

Mai mult decât atât, puştiul lansat de Dan Negru (vezi foto) a cântat alături de trupă şi piesele pe care le-a solicitat publicul şi pe care Flavius, teoretic, nu le ştia, dar spre uluirea lui Nicu Covaci, ex-concurentul „Next Star” a făcut faţă cu brio provocării.

„Sunt K.O ! Flavius Hosu, puştiul toboşar de la Next Star, a devenit toboşarul trupei Phoenix. Ştirea e deja în toata presa… Phoenix-legenda! Toţi câştigătorii mari ai talent-showuri televizate, cu licenţe internaţionale costisitoare, au eşuat în anonimat sau în maimuţăreală ieftină. Niciunul n-a confirmat în muzică. Ţin minte povestea puştiului… Împreună cu tatăl lui, pleacă cu o zi mai devreme la orice spectacol în ţară pentru că au o maşină rablagită, care-i poate lăsa oricând în drum. Şi ca să fie siguri că ajung la timp, pleacă cu o zi mai devreme… Flavius bate cu Phoenix. Ce altă confirmare mai bună? Nicu Covaci, săr’mâna!” se laudă Dan Negru pe Facebook, vineri dimineaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare