AcasăStiriSocialTimişoara e plină de mopedişti fără carnet de conducere şi fără echipament...

Timişoara e plină de mopedişti fără carnet de conducere şi fără echipament de protecţie. Ce măsuri iau poliţiştii locali

Astfel de cazuri au descoperit şi poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră aseară, în jurul orei 18:00, când două persoane care au comis infracţiunea de conducere a unor vehicule din categoria moped fără a avea permis de conducere în acest sens.

Una dintre persoane a fost depistată pe str. Bujorilor, fiind identificată în persoana lui V.A., de 30 de ani, cu domiciliul în Chişoda şi a fost oprită pentru că nu avea cască de protecţie omologată, conform OUG 195/2002 republicată.

O altă persoană, care nu avea nici cască de protecţie, nici plăcuţă cu număr de înregistrare pentru moped şi circula în aceeaşi zonă. Aceasta a fost identificată în persoana lui C.A.Ş., de 20 de ani, şi are domiciliul în Timişoara.

În ambele cazuri s-au întocmit procese verbale de constatare a contravenţiei, cei în cauză fiind predaţi unui echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere solicitat la faţa locului, deoarece nu deţineau permis de conducere şi nici nu au deţinut vreodată.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente