ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii au avut o surpriză URIAŞĂ! O maşină plină cu CIOCOLATĂ, descoperită la BILED, având… viteză prea mare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 20 iunie 2014, poliţiştii rutieri din Timiş au depistat în trafic un şofer care rula cu viteză peste limita legală admisă. Totul s-a petrecut în jurul orei 11:45, când oamenii legii au tras pe drapta maşina care avea o viteză de 73 km/h pe DN 6, în localitatea Biled, fiind înregistrată cu aparatul radar.

Odată cu oprirea autoturismului. poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din Timişoara, transporta mai multe produse achiziţionate din Ungaria, fără a deţine documente de provenienţă. La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care, efectuând inventarierea, au stabilit că în interiorul autoturismului se aflau peste 4.000 de produse din ciocolată, 72 doze de băutură energizantă şi 15 bucăţi de vopsea pentru păr.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a mărfii în valoare de 3.500 de euro.

Totodată, poliţiştii rutieri i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate, în valoare de 340 de lei.

Foto:gtspirit.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore