Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii au avut o surpriză URIAŞĂ! O maşină plină cu CIOCOLATĂ, descoperită...

Poliţiştii au avut o surpriză URIAŞĂ! O maşină plină cu CIOCOLATĂ, descoperită la BILED, având… viteză prea mare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 20 iunie 2014, poliţiştii rutieri din Timiş au depistat în trafic un şofer care rula cu viteză peste limita legală admisă. Totul s-a petrecut în jurul orei 11:45, când oamenii legii au tras pe drapta maşina care avea o viteză de 73 km/h pe DN 6, în localitatea Biled, fiind înregistrată cu aparatul radar.

Odată cu oprirea autoturismului. poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din Timişoara, transporta mai multe produse achiziţionate din Ungaria, fără a deţine documente de provenienţă. La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care, efectuând inventarierea, au stabilit că în interiorul autoturismului se aflau peste 4.000 de produse din ciocolată, 72 doze de băutură energizantă şi 15 bucăţi de vopsea pentru păr.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a mărfii în valoare de 3.500 de euro.

Totodată, poliţiştii rutieri i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate, în valoare de 340 de lei.

Foto:gtspirit.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare