ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stoia bate palma cu irakienii. Gratuități RATT pentru refugiații din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viceprimarul Traian Stoia a declarat vineri că va extinde gratuitățile la mijloacele de transport în comun din oraș pentru refugiații din Irak stabiliți în Timișoara. Conform datelor oficiale, în Timișoara trăiesc aproximativ 20 de refugiați irakieni. Demersul pentru gratuități a venit din partea Asociației Serviciul APEL, organizație care oferă servicii de formare-integrare profesională gratuită pentru persoane dezavantajate și  servicii de inserție socio-profesională a migranților din țările terțe.

„Este vorba despre 20 de persoane de naționalitate irakiană care au nevoie, pentru a se deplasa, de niște abonamente, care să asigure un transport urban gratuit. Există o adresă către Primărie, care va fi avizată pozitiv pentru aceste legitimații, pe care RATT le va trece pe protocol. În Timișoara, de ani buni, există un spațiu unde sunt cazați și unde li se oferă condiții de integrare refugiaților care, în căutarea unei vieți mai bune, și-au părăsit țara și au ajuns pe meleaguri străine. Este o problemă tratată cu seriozitate de Națiunile Unite si UE. Eu sper că problema asta, în cursul săptămânii viitoare, se va putea rezolva”, a declarat Stoia.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore