Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stoia promite renovarea a trei clădiri istorice din Timișoara. Vezi care sunt acestea!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viceprimarul Traian Stoia a anunțat că trei clădiri de pe strada Ștefan Cel Mare, considerate a fi de patrimoniu, vor fi reabilitate cu banii primăriei. Imobilele au ajuns, la fel ca multe alte clădiri vechi din Timișoara, într-o stare avansată de degradare. Potrivit oficialităților, responsabilitatea a aparținut foștilor proprietari, aceeași care dețin fabrica de bere, care nu s-au îngrijit deloc de imobile. Între timp însă, clădirile au intrat în posesia municipalității, iar acum vor fi, în sfârșit, reparate.

„Imobilele aparțineau proprietarilor Fabricii de Bere, care le-a populat cu chiriași și ulterior le-a donat Primăriei pentru a scăpa de complicațiile inerente gestionarii imobilelor cu chiriași, răi platnici. Sunt ani de zile de când Primăria le-a preluat, șapte-opt, și a vrut să le vândă chiriașilor. Prețul stabilit de Primărie a fost considerat de chiriași prea mare și au refuzat să cumpere, așa că au rămas la statutul de chiriași până în ziua de azi”, a explicat edilul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore