Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CJ Timis, proiecte la ADR Vest. Ce drumuri intra in reparatii cu bani de la Uniunea Europeana

- Advertisement -
Peste 100 de milioane de lei – atât speră să obțină Consiliul Județean Timiș de la Uniunea Europeană, pentru modernizarea a nu mai puțin de trei drumuri importante din județ. Actele necesare pentru obținerea finanțării au fost finalizate, iar proiectele au fost depuse la ADR Vest. CJ Timiș a obținut finanțare pentru unul din drumuri, însă pentru celelalte două va trebui să aștepte până anul viitor.

„În cadrul domeniului de infrastructură rutieră, am semnat contractul de finanțare pe DJ 593 Peciu – Foeni, limită cu vecinii noștri din Serbia, un contract de aproximativ 30 de milioane de lei și pentru care începând de anul viitor se vor demara proiectarea și mai apoi execuția. Așteptăm ca Primăria Timișoara să își onoreze obligațiile și să semnăm cât mai repede contractul pentru DJ 691, lărgire la patru benzi a sectorului sens giratoriu – centura Timișoara și Autostrada A1. În anul 2018, va mai fi o sesiune de depunere de proiecte pe PORR infrastructură rutieră și vom depune cel de-al treilea proiect pe care l-am retras pentru că nu am reușit să clarificăm proprietatea. Este vorba de DJ 693 interconectare la A1, cu pod peste Pecica în Arad, un proiect de aproximativ 65 de milioane de lei. Am depus proiectul pentru modernizarea spațiilor din centrul Liceului Teoretic Iris și este în perioadă de evaluare la ADR Vest, sper ca în ianuarie sau februarie să semnăm acest contract de finanțare”, a explica Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore