Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Drăgănescu a fost cooptat de Robu într-o benzinărie. Fostul prefect de Timiș se întoarce în conducerea PNL

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ovidiu Drăgănescu, fostul prefect de Timiș, a reintrat în Biroul Politic Teritorial al PNL Timiș. BPT liberal este format din 37 de membri care au putere decizională în interioul organizației politice. Drăgănescu a fost până în 2009 prefect, dar a fost înlocuit cu Mircea Băcală, propus de Partidul Democrat Liberal.

„E o funcţie absolut onorantă. Este forul de conducere. Biroul Permanent e biroul în care se adună cei mai vizibili. Am mulţumit colegilor pentru votul lor. Până acum am mai participat la acţiuni ale PNL, mai ales în campanie. Dar implicarea de acum începe. PNL-ul trebuie să redevină acel partid care plăcea intelectualităţii, era un partid care punea cetăţeanul înaintea statului.”, a declarat Drăgănescu.

Întrebat cum s-a desfășurat reîntoarcearea lui Drăgănescu, edilul Timișoarei și președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a dezvăluit că întâlnirea lor a fost mai puțin obișnuită, deoarece s-a petrecut întâmplător într-o…benzinărie, unde cei doi au stat la o cafea:

„Cooptarea d-lui Ovidiu Drăgănescu în BPT Timiș al PNL nu are nimic spectaculos în spate. Pur și simplu ne-am întâlnit – și asta s-a petrecut absolut întâmplător – în benzinăria OMV de pe str. Cluj, unde eu am oprit în weekend să-mi spăl mașina personală, iar dl Drăgănescu bea o cafea / suc. Am petrecut cca 20 minute împreună, am stat de vorbă omenește, colegial și dl. Ovidiu Drăgănescu mi-a spus că ar vrea să se reactiveze politic. I-am replicat că nu-i nicio problemă, îl putem primi în Biroul Politic Teritorial ca personalitate, așa cum am procedat și cu dl. Paul Pîrșan, Rectorul USAMVBT, și cu Sorin Mușuroi, Decanul Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică, evident, personalități sub altă perspectivă decât el. S-a bucurat, iar joi la ședința BPT am pus în practica propunerea și asta-i tot!”, a mărturisit Robu.

sursă foto: www.debanat.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore