Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDrăgănescu a fost cooptat de Robu într-o benzinărie. Fostul prefect de Timiș...

Drăgănescu a fost cooptat de Robu într-o benzinărie. Fostul prefect de Timiș se întoarce în conducerea PNL

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ovidiu Drăgănescu, fostul prefect de Timiș, a reintrat în Biroul Politic Teritorial al PNL Timiș. BPT liberal este format din 37 de membri care au putere decizională în interioul organizației politice. Drăgănescu a fost până în 2009 prefect, dar a fost înlocuit cu Mircea Băcală, propus de Partidul Democrat Liberal.

„E o funcţie absolut onorantă. Este forul de conducere. Biroul Permanent e biroul în care se adună cei mai vizibili. Am mulţumit colegilor pentru votul lor. Până acum am mai participat la acţiuni ale PNL, mai ales în campanie. Dar implicarea de acum începe. PNL-ul trebuie să redevină acel partid care plăcea intelectualităţii, era un partid care punea cetăţeanul înaintea statului.”, a declarat Drăgănescu.

Întrebat cum s-a desfășurat reîntoarcearea lui Drăgănescu, edilul Timișoarei și președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a dezvăluit că întâlnirea lor a fost mai puțin obișnuită, deoarece s-a petrecut întâmplător într-o…benzinărie, unde cei doi au stat la o cafea:

„Cooptarea d-lui Ovidiu Drăgănescu în BPT Timiș al PNL nu are nimic spectaculos în spate. Pur și simplu ne-am întâlnit – și asta s-a petrecut absolut întâmplător – în benzinăria OMV de pe str. Cluj, unde eu am oprit în weekend să-mi spăl mașina personală, iar dl Drăgănescu bea o cafea / suc. Am petrecut cca 20 minute împreună, am stat de vorbă omenește, colegial și dl. Ovidiu Drăgănescu mi-a spus că ar vrea să se reactiveze politic. I-am replicat că nu-i nicio problemă, îl putem primi în Biroul Politic Teritorial ca personalitate, așa cum am procedat și cu dl. Paul Pîrșan, Rectorul USAMVBT, și cu Sorin Mușuroi, Decanul Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică, evident, personalități sub altă perspectivă decât el. S-a bucurat, iar joi la ședința BPT am pus în practica propunerea și asta-i tot!”, a mărturisit Robu.

sursă foto: www.debanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...