Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se mândrește cu vecinii săi. Vezi care este motivul

- Advertisement -

Planurile primarului Nicolae Robu de a reamenaja cartierul în care locuiește par să meargă de minune. Unul dintre motivele sale de bucurie, dar mai ales de mândrie față de vecinii săi de bloc este legat de promptitudinea cu care aceștia au înțeles mesajul său când a cerut demolarea tuturor garajelor construite între blocuri, pentru a crea în locul acestora spații civilizate de parcare sau spații de joacă pentru copii care locuiesc acolo.

Nicolae Robu a ținut morțiș să o spună în public cât este de mândru de vecinii lui ”ascultători”, postând duminică seara un mesaj pe Facebook. Postarea edilului arată astfel:
”Mândru de vecinii mei!
După cum se știe deja prea bine, eu locuiesc la bloc în Cartierul Soarelui. În spatele blocului, ca mai peste tot în Timișoara, era plin de garaje. Pentru a se putea face în condiții optime înnoirea canalizării în zonă, dar și în perspectiva reamenajării zonei, în primăvară, după noul concept urbanistic -proces început deja în cartier, în urmă cu cca jumătate de an-, vineri, 21.11.2014, am cerut proprietarilor ca până luni, 24.11.2014 -deci: în termen de 3 zile-, să-şi desfiinţeze respectivele garaje. Ei bine, sâmbătă seara, 22.11.2014, la ora 20.00, când am ajuns acasă de la muncă, TOATE garajele erau demolate, iar vecinii curăţau locul. M-am apropiat de ei, cu sfială, recunosc, gândindu-mă că poate sunt supăraţi pe mine. I-am salutat respectuos, ca de obicei şi ei mi-au răspuns de asemenea respectuos, tot ca de obicei. Le-am mulţumit că s-au mişcat atât de repede. Mi-au răspuns că au ţinut „să-mi arate încă o dată că nu sunt singur, că ei sunt alături de mine, aşa cum au fost şi duminică la vot”. M-a mişcat profund această replică. Cu atât mai profund cu cât ea venea de la nişte oameni simpli, total dezinteresaţi, care nu mi-au cerut niciodată nimic şi sunt convins că nici nu-mi vor cere, dar care îmi văd de ani de zile preocuparea, zbaterea, dedicarea pentru binele public, mai întâi ca Rector al Universităţii Politehnica, apoi ca Senator şi, de doi ani şi aproape jumătate, ca Primar. Vă mulţumesc din suflet, stimaţi şi dragi vecini! Vă mulţumesc şi sunt mândru de dv., mândru să am vecini cu o asemenea înaltă conştiinţă civică! Am presupus mereu, dar de-acum ştiu sigur, că pot conta pe dv. în misiunea asumată de a moderniza şi înfrumuseţa oraşul nostru drag Timişoara şi vă asigur că şi dv. puteţi conta pe mine!”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore