Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTudor, din trupa Fly Project, a CĂZUT de pe scenă în timpul...

Tudor, din trupa Fly Project, a CĂZUT de pe scenă în timpul unui concert în Franța. De două ori

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe drum spre primul concert, la Almaty, în Kazakhstan, bagajele băieților de la Fly Project, dar și cele ale dansatoarelor, s-au pierdut, dând peste cap programul bine pus la punct al artiștilor. ”Toate costumele dansatoarelor și hainele noastre pentru concertele din weekend erau în bagajele care au ajuns la Istanbul. Habar nu aveam în cât timp vor ajunge la noi, așa că, de voie de nevoie, am mers la cumpărături în Kazakhstan” spune Tudor.

Încheiat cu bine, concertul din Kakhstan, a fost urmat de unul în Franța, acolo unde, după un lung șir de ore nedormite, Tudor a avut parte de două accidente chiar pe scenă. Acesta a căzut de două ori de pe scenă, din cauza luminilor și a faptului că scena nu era marcată corect și nu se vedea unde se termină.

Pentru că Tudor și Dan au de ani buni concerte internaționale săptămânal, s-au învățat și se adaptează rapid la orice situație. Tudor a continuat show-ul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, iar publicul l-a apreciat pentru profesionalism, aplaudând și cântând fiecare piesă împreună cu el.

La capitolul peripetii trecem și faptul că, acum aproximativ 2 ani, Tudor a fost reținut pentru o neînțelegere legată de viză într-un aeroport din Rusia, Dan fiind nevoit să urce pe scenă singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....