Fly-Project

Pe drum spre primul concert, la Almaty, în Kazakhstan, bagajele băieților de la Fly Project, dar și cele ale dansatoarelor, s-au pierdut, dând peste cap programul bine pus la punct al artiștilor. ”Toate costumele dansatoarelor și hainele noastre pentru concertele din weekend erau în bagajele care au ajuns la Istanbul. Habar nu aveam în cât timp vor ajunge la noi, așa că, de voie de nevoie, am mers la cumpărături în Kazakhstan” spune Tudor.

Încheiat cu bine, concertul din Kakhstan, a fost urmat de unul în Franța, acolo unde, după un lung șir de ore nedormite, Tudor a avut parte de două accidente chiar pe scenă. Acesta a căzut de două ori de pe scenă, din cauza luminilor și a faptului că scena nu era marcată corect și nu se vedea unde se termină.

Pentru că Tudor și Dan au de ani buni concerte internaționale săptămânal, s-au învățat și se adaptează rapid la orice situație. Tudor a continuat show-ul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, iar publicul l-a apreciat pentru profesionalism, aplaudând și cântând fiecare piesă împreună cu el.

La capitolul peripetii trecem și faptul că, acum aproximativ 2 ani, Tudor a fost reținut pentru o neînțelegere legată de viză într-un aeroport din Rusia, Dan fiind nevoit să urce pe scenă singur.

Facebook Comments